1000 uzytkownikow!

http://www.metalgearsolid.pl - pytania, opinie i cokolwiek co przyszloby Wam do glowy

Moderatorzy: Lost, Ann, GM

1000 uzytkownikow!

Postprzez kul2 » Pn lis 12, 07 18:54

Zarejestrowanch Uzytkowników: 1,000
Najnowszy Użytkownik: piotr12456

Dziekuje w imieniu swoim jak i calej redakcji.

Osobiscie jestem Wam wdzieczny za zaufanie jakim nas obdarzacie, w koncu mozecie wybierac inne serwisy, a wybieracie Zanzibar.
Mowilem to juz tyle razy, ale musze raz jeszcze, to wlasnie Wy napedzacie nas do dzialania, tym ze sie udzielacie na stronie, na forum, na czacie, to jest cos cudownego, ze chcecie cos od siebie dac.

Zanzibar istnieje przede wszystkim dla Was i chociaz my, jako redakcja w pewien sposob narzucamy Wam lekture, to jednak bardzo zalezy nam by dostosowac sie do Waszych potrzeb. Stad tez ankiety o najciekawszy artykul ;)

Ta 'baze' uzytkownikow tworzymy od wakacji 2005 roku. Jest nas coraz wiecej i cudowne jest to, ze ciagle sie rozrastamy, przyciagamy znajomych, zarazamy MGSem nowych ludzi, szerzymy przeslanie ktore Hideo Kojima umiescil w serii. W koncu kto z nas nie mowil nikomu o memach, o tym jak swiat sie zmienia gdy zmeinimy kontekst historyczny, czy w koncu o tym ze geny sa naprawde malo wazne.

MGS to cos wiecej niz gra i wszyscy o tym doskonale wiemy. Ja jestem cholernie dumny z tego, ze moge tu byc z Wami na Zanzibarze.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Infernal Warrior » Pn lis 12, 07 22:18

Miło patrzeć, że forum sie rozwija, że przybywa ludzi zainteresowanych tą grą. Dzięki temu i my(redakcja) wiemy, że jest dla kogo pisać te artykuły czy newsy!:D

Poza tym, tworzymy społeczność na tym forum i to tez jest wspaniałe. Poznałem tu wielu naprawde ciekawych ludzi, z ktorymi dzielę moją pasję ;)

Cieszę się ze trafiłem na tą stronę/forum rok temu ;] (obym za rok mogl powiedziec to samo ;p)
Infernal Warrior
Raging Raven

Postprzez Shinigami » Wt lis 13, 07 01:50

To gratulejszyns za dobicie do tak dużej ilości użytkowników ;) A skoro temat jubileuszowy to się czymś pochwale, bo kul dziwnym trafem nigdzie o tym nie napisał :P Przez brak czasu niestety nie udało mi się osiąść na stałe w redakcji Zanzibaru, shit happens ;) Co dalej z Przemyśleniami nie wiem, kul obiecał, że moja autorska kolumienka nie umrze, więc trzeba trzymać za to kciuki.
.: http://crazypumpkinsnest.wordpress.com/ :.
Obrazek
Be there or be square.
Shinigami
Olga Gurlkovich

Postprzez plastus » Wt lis 13, 07 08:18

mały problem jest taki,że mało kto z zarejestrowanych pisze,ale numerki zadowalają :D
A nuż paru spośród tych zarejestrowanych zacznie pisać.
Whosever takes up this blade shall wield power eternal.Just as the blade rends flesh, so must power scar the spirit. (Frostmourne madafaka)
plastus
Psycho Mantis

Powrót do Zanzibar