http://games.bumble.ch/zubehoer_pc/spee ... white.html
bardzo dziekuje, jesli bedziecie chociaz probowali pomoc. Bo ten etap mnie wnerwia juz 4 dni

pliskin2 napisał(a):Kurcze też miałem z nim problem...i nie przeszedłem :/ 2h próbowałem!
Z tego co policzyłem i pamiętam, to Solidus "dusi" nas 1 minutę!
Z wychyleniem gałki też próbowałem i efekt podobny. 

ArecaS napisał(a):Akurat w MGS2 masz tę sekwencję banalną w porównaniu z MGS1
ArecaS napisał(a):No to ćwicz... Akurat w MGS2 masz tę sekwencję banalną w porównaniu z MGS1, więc nie narzekaj tak bardzo. A żadnego prostszego sposobu nie ma, więc nie szukaj. Możesz co najwyżej kombinować z różnymi technikami wciskania tego klawisza, jak ja przy poprzedniej części, ale to nadal liczy się ćwiczenie.
BTW
Jak zależy Ci na samym outro to czemu nie obejrzysz go sobie na YouTube? Bo przechodzenie gry na jakiś kodach, trainerach czy innych wspomagaczach daje mniej więcej taką samą frajdę - zero satysfakcji...

Na YT jest filmik.
Ale jej nie poprawię bo jest słitaśna i mi przypomina jak często się powtarzam.plazi napisał(a):4) No i ostatnia, do której sam się posunąłem... Maszyna do szycia / wiertarka... Ja akurat użyłem wiertarki, kolega maszyny. Polecam wiertare ponieważ na padzie została mi rysa w okolicy trójkąta. Jego pad się prawie rozleciał. Bierzemy wiertare, odpalamy, zaczyna się, i końcówką w poziomie kręcimy nad trójkątem, wiertło będzie uderzać w trójkąta i włala.

Ja sobie poradziłem z padem z klawiszami z twardego plastiku, a rzeczony klawisz katowałem płaską stroną ołówka, po wprowadzeniu mojej dłoni w stan niemal skurczy. Satysfakcja jak diabli, ale na Extreme bym chyba nie wyrobił.
W MGS2 starczył mi zwykły DS2 i naciskanie kciukiem, więc było sporo łatwiej.
Bizon napisał(a):plazi napisał/a:
4) No i ostatnia, do której sam się posunąłem... Maszyna do szycia / wiertarka... Ja akurat użyłem wiertarki, kolega maszyny. Polecam wiertare ponieważ na padzie została mi rysa w okolicy trójkąta. Jego pad się prawie rozleciał. Bierzemy wiertare, odpalamy, zaczyna się, i końcówką w poziomie kręcimy nad trójkątem, wiertło będzie uderzać w trójkąta i włala.
Hahaha, metoda z maszyną do szycia - geniusz xD. Będę musiał spróbować

Powrót do Metal Gear Solid 2 i Substance
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość