kALWa888 napisał(a):Walka z Fortune ma dużo adrenaliny w sobie.
kALWa888 napisał(a):w grę trzeba się najpierw wczuć, potem możemy mówić o tym co było emocjonujące
kALWa888 napisał(a): jak grasz na normal to nie robi zbyt dużego wrażenia
kALWa888 napisał(a):walka z Fatmanem momentami bywała irytująca, na EEX miałem chyba największy problem właśnie z nim
Raiden napisał(a):a z MGS2, że tak zapytam ?
twilite kid napisał(a):Gdybym miał wskazać na coś z MGS2 to... pewnie atak Rayów na końcu. Nie podoba mi się to, z jaką łatwością masowo padały
Raiden napisał(a):Biorąc pod uwagę to że pod kątem walk z bossami rozpieścił nas MGS, to fakt czegoś im zabrakło.
Raiden napisał(a):A kto tak powiedział ?
twilite kid napisał(a):Teraz to przywaliłeś... Chyba nie rozumiesz, jaką rolę odegrała scena na Tankerze. I to w każdym aspekcie - również marketingowym - ale przede wszystkim w wywarciu na graczu efektu zaskoczenia.La-Li-Lu-Le-Lo napisał(a):Popłuczyny po Tankerze również idealnie pod to pasują. Żeby nie urazić fanów i wywrzeć na nich lepsze wrażenie damy im kawałek z Tankerem.
twilite kid napisał(a):Tanker był przystawką. Może był krótki i końcówka trochę niesatysfakcjonująca. Ale powstał on przede wszystkim dlatego, by było co wcześniej pokazać nie zdradzając Big Shell i Raidena.
kALWa888 napisał(a):Mimo iż epizod jest krótki i mało rozbudowany ma on duże znaczenie.
kALWa888 napisał(a):Pamiętam że Hideo Kojima w wywiadzie dołączonym do premierowej edycji MGS2SoL mówił, że stwierdził iż ucieczka przed falą byłaby czymś bezsensownym, bo ucieczka i tak niesie ze sobą śmierć. Stwierdził że to jedynie denerwowałoby graczy.
Z tego co mi świta to przy zapowiedzi Substance już dobrze wiedzieliśmy że będzie to dwójka z dodatkowymi misjami VR. To się rozumiało samo przez siebie - tak samo wyglądał Integral.kALWa888 napisał(a):Jeszcze przed poznaniem zawartości Susbtance miałem nadzieję, że ucieczka przed zalewajką będzie w rozszerzonej edycji dostępna.
Powrót do Metal Gear Solid 2 i Substance
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość