Gram na normalu i walcze z gear`ami. Na poczatku jest ich 3, potem kolejni, zabijam ich wychodza nastepni... moze Ja cos zle robie, ale chyba z 8 ich wybijam, no ale zycie sie konczy po jakims czasie :/ Ile trzeba zabic gear`ow lub co trzeba zrobic by przejsc to.
PS: Szkoda, ze moj pierwszy post zaczyna sie od pytania, a nie od porady komus innemu, ale coz...Witam wszystkich
Jak z nimi walczysz to pami?taj ?eby najpierw wali? w nog? ( "kolano" ) i jak potem otworzy "paszcze" to tam zapakowa? rakiete ze stingera, po ka?dym strzele w ?ep pam?taj zeby sie odsun??/przebec kawa?ek (jak s?yszysz charakterystyczny dzwi?k wystrzeliwanych rakieto to sipie.... [no tak to jest forum tak mówi? nie mo?na :roll: ] uciekaj )
jak RAY otworzy g?b? ?eby atakow?c laserem to jeszcze zd??ysz w niego strzeli?.
:evil:
Niezakladam nowego topica, mam kolejny problem hehe, gram na hardzie i jestem na moscie, Big Shell1 do Big Shell2.Trzeba rozwalic wszystkie samozapalniki (??), niewiem jak mam rozwalic ten, ktory jest na nizszym poziomie mostu :/ Probowalem i niemoge go "zajac". Jak ustac lub zrobic cos, by go zniszczyc ??
Ok dzieki, wszystko zrobilem (mam kompa wiec a i f )
Pokonalem MG Rey`e i teraz torturuje mnie Solidus...Trzeba jeden wciskac guzik, czy dwa i jak cos to jakie?? Wciskam d, to troche mi spowalnia, ale niedaje rady, a robie to baaardzo szybko .
Przy odpowiednim treningu, wyczuciu momentu, poznaniu sciezek, zasad kierujacych ta gra, to wcale nie jest takie trudne. Z pewnoscia bedziesz sobie w stanie poradzic.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'