Pytanie co do MGR

Pytania dotyczące Sons of Liberty i dodatku Substance

Moderatorzy: Snake., GM

Pytanie co do MGR

Postprzez ginek » So lip 08, 06 22:25

Gram na normalu i walcze z gear`ami. Na poczatku jest ich 3, potem kolejni, zabijam ich wychodza nastepni... moze Ja cos zle robie, ale chyba z 8 ich wybijam, no ale zycie sie konczy po jakims czasie :/ Ile trzeba zabic gear`ow lub co trzeba zrobic by przejsc to.

PS: Szkoda, ze moj pierwszy post zaczyna sie od pytania, a nie od porady komus innemu, ale coz...Witam wszystkich :D
ginek
Inkarnacja VR

Postprzez Flyman » So lip 08, 06 22:29

Dobrze wszystko robisz musisz ich kilka rozwali? nie pami?tam dok?adnie ile co? chyba ko?o 10.

Witamy!!!!
Ostatnio edytowano N lip 09, 06 04:49 przez Flyman, łącznie edytowano 1 raz
Life isn’t just about passing on your genes. We can leave behind much more than just DNA. Through speech, music, literature and movies...Obrazek
Flyman
Zanzibar

Postprzez liquid kaczor » N lip 09, 06 01:41

Jak z nimi walczysz to pami?taj ?eby najpierw wali? w nog? ( "kolano" ) i jak potem otworzy "paszcze" to tam zapakowa? rakiete ze stingera, po ka?dym strzele w ?ep pam?taj zeby sie odsun??/przebec kawa?ek (jak s?yszysz charakterystyczny dzwi?k wystrzeliwanych rakieto to sipie.... [no tak to jest forum tak mówi? nie mo?na :roll: ] uciekaj )
jak RAY otworzy g?b? ?eby atakow?c laserem to jeszcze zd??ysz w niego strzeli?.
:evil:

GOOD LUCK
Obrazek
liquid kaczor
Olga Gurlkovich

Postprzez ginek » N lip 09, 06 09:07

oo bardzo dziekuje za cenne rady ;] Rozumiem, ze jak strzele w noge, a potem w paszcze to zabiore mu wiecej zycia??
ginek
Inkarnacja VR

Postprzez liquid kaczor » N lip 09, 06 12:30

Strza? z noge nieco tylko "zaboli" RAY'a ale ten drugi w szczen? na normalu zabierze mu ok 1/3 energii.

Pami?tam ?e na EASY wystarczy?o strzeli? go w twarz tylko raz.
Obrazek
liquid kaczor
Olga Gurlkovich

Postprzez ginek » Wt lip 11, 06 22:55

Niezakladam nowego topica, mam kolejny problem hehe, gram na hardzie i jestem na moscie, Big Shell1 do Big Shell2.Trzeba rozwalic wszystkie samozapalniki (??), niewiem jak mam rozwalic ten, ktory jest na nizszym poziomie mostu :/ Probowalem i niemoge go "zajac". Jak ustac lub zrobic cos, by go zniszczyc ??
ginek
Inkarnacja VR

Postprzez liquid kaczor » Wt lip 11, 06 23:20

Detonatory :D :D

Tam trzeba nacisn?? L1 +R1 (albo L2+R2) wtedy Jack stanie na palcach., chyba chodzi o ten ?adunek.
Obrazek
liquid kaczor
Olga Gurlkovich

Postprzez ginek » Śr lip 12, 06 21:31

Ok dzieki, wszystko zrobilem (mam kompa wiec a i f :P)
Pokonalem MG Rey`e i teraz torturuje mnie Solidus...Trzeba jeden wciskac guzik, czy dwa i jak cos to jakie?? Wciskam d, to troche mi spowalnia, ale niedaje rady, a robie to baaardzo szybko .
ginek
Inkarnacja VR

Postprzez uci » Śr lip 12, 06 21:37

to jest najtrudniejszy element z gry, szczegolnie klawiaturze, bo nie da si? tak naciska? szybko guzika.

moge poriadzi? tylko tyle, naciskasz jeden guzik - akcja
patrz jak najbardziej w inn? stron?, zwalnia duszenie no i naparzaj w ten guzik!
uci
Uber Big Boss

Czytam: MGS:Guns of the Patrits - Project Itoh

Postprzez ginek » Cz lip 13, 06 10:50

uuu, to niezle :/ Gram na hardzie, to co to bedzie na extreme ??:P Zawsze tym moge sie pocieszyc hehe dzieki

EDIT:Ok przeszedlem gre na hardzie. Wiecie moze czym rozni sie poziom gry "EXTREME" od " EUROPE EXTREME"?? Tylko niepisac, ze jest latwiejszy :P
ginek
Inkarnacja VR

Postprzez La Li Lu Le Lo » Cz lip 13, 06 14:45

na EUROPEAN EXTREME ko?czysz gr? kiedy kto? Ci? zobaczy :]
Touche . . .
La Li Lu Le Lo
Night Sight

Postprzez SaladinAI » Cz lip 13, 06 17:45

No i motyw z mackami Solidusa na Arsenal Gear- kiedy? ci? dorw? draniu!
To swego rodzaju błędne kolo: roboty tworzące inne roboty
SaladinAI
Cipher watches all

Postprzez ginek » Pt lip 14, 06 10:13

La Li Lu Le Lo napisał(a):na EUROPEAN EXTREME ko?czysz gr? kiedy kto? Ci? zobaczy :]

Probowalem.Zobaczyli mnie, wlaczyli alarm i zabili 3 strzalami :P To chyba nie dla mnie poziom.
ginek
Inkarnacja VR

Postprzez kul2 » Śr wrz 13, 06 15:25

Przy odpowiednim treningu, wyczuciu momentu, poznaniu sciezek, zasad kierujacych ta gra, to wcale nie jest takie trudne. Z pewnoscia bedziesz sobie w stanie poradzic.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Powrót do Metal Gear Solid 2 i Substance