Moderatorzy: Snake., Bizon, GM

. Za drugim razem spróbujesz przejść nie poddając się.

JEZUSMARIA!!!111 KOBIETA?Gram na PS2, grę kupiłam niedawno
Niestety, mam tylko tego jedynego save'a (w końcu mi się oberwało za ten zwyczaj). Podczas kopiowania z płyty szło normalnie aż do pliku VOX.DAT przy którym zaczęło odwalać jakieś maniany, czas operacji zaczął skakać od lat świetlnych do kilku minut, a potem wszystko przestało pracować, płyta się tylko kręciła w napędzie twierdząc, że do końca operacji zostało 6 minut... kurde :/ chyba jednak trzeba będzie się poddać... a nie ma to jakiegoś związku z rysami na płycie? Że np jest jakaś tam wyjątkowo chamska która w jakiś blokuje akurat ten moment? Btw lasera słabego raczej nie mam, bo konsola nawet roku jeszcze nie skończyła i nawet przerobiona nie jest 
twilite kid napisał(a):a tam można ten taki czujniczek zablokować

Lazuli Lapis napisał(a):konsola nieprzerobiona jest
Haczyki są tylko po to, by oszukać czujki i konsola nie wiedziała kiedy jest napęd otwarty. Potem to można wykorzystać do "przeróbki" (trochę przesadzone określenie co do SM
), ale są lepsze metody.
Natomiast wtedy zadziałałby trick, o którym pisał Twilite - podmiana na nieoryginalną płytę.
no cóż, w każdym bądź razie można uznać że problem rozwiązany, skopiowałam save'a sprzed tortur, jak po regeneracji Ocelot nadal nie będzie dawał oznak życia to po prostu nagram nieoryginała, wezmę kartę pamięci i się z tym zestawem przejdę do kogoś z przerobioną konsolą żeby chama wycyganić.

trochę to dziwne dla mnie było. Ale kolega mi to polecił. Rysy to najzwyczajniejsze w swiecie przeszkody dla promienia który odbijany w inne miejsce (w związku z rysą). Jakaś substancja (w moim przypadku krem nivea) wypełnia te szczeliny i laser odbijany jest pionowo nie pod ukosem. Pomogło mi to i nawet w przypadku większości gier.
Lazuli Lapis napisał(a): ludzie uważajcie jak wyjmujecie płyty z tego metalboxa mówię wam, bo się można niemiło przejechać

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość