Moderatorzy: Snake., Bizon, GM
Nie mówię o takim blurze. Chodzi o efekt graficzny, motion blur.Gac666 napisał(a):Blur to wina telewizora
twilite kid napisał(a):Uprzedzając: tak, jest dostrzegalny kiedy odpali się psxową wersję na emulatorze
No ale ona jest słabsza niż oryginał. Obcięta o te efekty graficzne np.Raiden napisał(a):czy nie lepiej od razu sprawić sobie wersje na PC ?

Curtis napisał(a):Co do wersji na PC jedna rzecz jest dla mnie zbrodnią... Tylko w czasie walki z Ocelotem i w pierwszej fazie walki z Rexem słyszymy kawałek "Duel". W każdej innej walce z bossem leci "Encouter" WTF się pytam ? Dla wielu jest to bez różnicy dla mnie różnica jest ogromna :/
Co do emulowania MGS1 jest prawie niemożliwością odpalić MGS przez emulator PSX bez żadnych problemów z grafiką/dźwiękiem.
A przy okazji nie wiecie może czy na allegro handlują jeszcze kartami pamięci psx, które wykrywała by ps2 slim scph77004 a jeśli tak to jakiej firmy ? Bo mam z tym problem, nie mogę takiej karty dostać :/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość