Cóż gra nie ustrzegła się jednak też błędów, ale to jestem w stanie jej wybaczyć.
http://www.youtube.com/watch?v=S3ccZC5K ... re=related
Moderatorzy: Snake., Bizon, GM
Gra się po stokroć lepiej niż w dwa stare MG. Ale to w końcu ponad dekada różnicy i platforma docelowa, czyli GB Color, to gadżet dla młodzieży i dzieci. Zastanawiałem się, czy nie można by tego potraktować jako kanonicznego interquela pomiędzy MG a MG2...kALWa888 napisał(a):mnie z kolei ciekawi za co ten Coldman wyłapał bananka
Angel de la Paz napisał(a):Snake wygląda jak z MGS1
Raiden napisał(a):tak w tym wypadku na ogół jak jeden fioletowy piksel
Angel de la Paz napisał(a):To przestań proszę wkręcać, że niejaki Coldman to jal
Bez przesady, co 32 bity, to 32 bity.
Raiden napisał(a):Co dalej nie zmienia faktu że po ekranie biega właśnie coś takiego
Raiden napisał(a):Skoro są podstawy ku temu by tak sądzić to czy ja kogoś wkręcam ?

Angel de la Paz napisał(a):Tak w ogóle to jak na możliwości GB Color, Snake wygląda naprawdę bardzo dobrze - i do jednego piksela mu daleko.
Angel de la Paz napisał(a):Będą to traktował przez cały czas jako taki nasz humorystyczny setting

Gac666 napisał(a):Zaraz wszyscy dostaną po bananku jak nie przestaniecie offtopować.

Tidus93x napisał(a):Co do GB, miałem okazję grać, nie przeszedłem
Tidus93x napisał(a):Co do GB, miałem okazję grać, nie przeszedłem
Raiden napisał(a):natomiast wystarczy zobaczyć kto go ogólnie robi
Angel de la Paz napisał(a):Ja pisałem o Ghost Babel, a ty zacząłeś z Coldmanem, więc nie rżnij głupa.
Raiden napisał(a):podobno po ukończeniu trybu wirtualnych misji, jest jakieś nawiązanie do Jacka (Raidena)
Saladin01 napisał(a):Chyba nie udało mi się skończyć misji VR - taki cienki byłem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość