Moderatorzy: Snake., Bizon, GM

. Czuj?, ?e ta gra "nie pasuje" na PC.
) i ogólnie jestem zadowolony z konwersji. Czy jest to najlepsza wersja -- nie powiem. Wersja z PSX'a jest jednam mimo wszystko lepsza g?ównie pod tym wzgl?dem, ?e jest to gra pisana na t? konsol?: wykorzystuj?ca jej filtry i efekty (jak ju? napisa?em wy?ej, widzia?em ostatnio wersj? na PSX i tam np. jak Liquid startowa? Hind D na pocz?tku, by? taki fajny efekt trz?sienia si? obrazu, na PC tego brak), o zabawach z Mantisem nawet nie wspominaj?c.
. No i problemy ze Stealth i wod? (ostatnio chcia?em zagra? w MGS, to przy w??czonym efekcie wody i Stealth gra chodzi?a mi kilka klatek na sekund? oO) czy ogólnie problemy z grafik? na niektórych kartach (wystarczy zobaczy?, ile razy ten problem by? poruszany na forum).
) i posiadanie ka?acha z nieograniczon? amunicj? nie jest jednak a? tak fajne.
) potrafi?o mnie na d?u?ej przyku? do monitora. Poza tym, na PSX VR Missions równie? si? pojawi?o.

Jes to tylko i wy??cznie kwestia przyzwyczajenia i dobrego ustawienia klawiszy.
PS: Jesli chodzi o to co napisa? Mr Zombie to na poziomie Very Easy nie wystepuje zaden ka?ach a Mp5 sd z nieograniczon? amunicj?
. Dla mnie wszystko, co przypomina karabin jest ka?achem
.

.

.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość