Na pewno zostanękul napisał(a):Obys zagrzal tu miejsce i wpisal sie w historie czyms wiecej niz tylko powitaniem
A i gdzie mogę zgłosić ewentualne pytania na temat forum? Bo niekiedy zamiast polskich znaków mam tajemnicze "?"Moderator: GM
Na pewno zostanękul napisał(a):Obys zagrzal tu miejsce i wpisal sie w historie czyms wiecej niz tylko powitaniem
A i gdzie mogę zgłosić ewentualne pytania na temat forum? Bo niekiedy zamiast polskich znaków mam tajemnicze "?"
), w związku z tym najlepiej będzie, jak na początku się przedstawię. Na imię mam Maciek, jednak zgodnie z nickiem wolę, aby nazywano mnie The Sorrow. Jestem ze Szczecina, jakby to kogoś interesowało, MGSem interesuję się od niedługiego czasu. Ukończyłem tylko dwie gry z tej serii ( MGS 3: Snake Eater oraz MGS), jednak bardzo spodobały mi się pod względem fabularnym (z akcją troszkę gorzej... nieistotny szczegół:P). Co jeszcze mogę o sobie napisać? Interesuję się grami video, szczególnie ubóstwiam serię Resident Evil (Mr_Zombie, my chyba się znamy...
:D). Na to Forum trafiłem dzięki koledze (ppompka), mam nadzieję że miło będzie mi się z Wami postowało!
(wspomnicie ten post XD)a wprzyszlosci moze bede w redakci

Pabian napisał(a):Hmmm kazdy sie tu przedstawia a ja tego nie zrobilem tylko odrazu "z butami" XD.

Ja się nie będę już przedstawiał, powiem jedynie: witam Was 

).
. Oprócz tego kocham też wiele innych gier, z czego specjalne względy ma u mnie seria HALO(trudno się domyśleć, szczególnie patrząc na profil), najwspanialsza gra FPP i multiplayer wszechczasów(jak na razie H2 jest moim ulubieńcem, czekam na premiere H3).
.

Powrót do Powitania, życzenia i podziękowania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość