Moderator: GM

Hiehie no to ja. Można powiedzieć że wróciłem chociaż nigdy oWas nie zapomniałem tylko z netem róznie u mnie bywało.

Jestem zafascynowany fabułą serii, jednak wciąż jest ona rozsypana w mojej głowie jak puzzle i mam nadzieję poskładać ją z Waszą pomocą w całość i być godnym rozmówcą
Od 2 tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem PS3
Jestem otwarty na nowe znajomości w PSN(nick: Slon1o) jak i MGO(nick: Slonio) w którym dopiero raczkuję, ale staram się jak mogę 
), ale mam nadzieję, że jakoś się tu odnajdę. Mam nadzieję, że okres mojej bytności na tym forum będzie raczej przyjemny. 

przed chwilą skończyłem właśnie 4 część seri, jestem pod mega wielkim wrazeniem, żałuje tylko ze nie mialem nigdy okazji zagrac w 3 czesc i na mojej konsoli niestety nie jest to możliwe. Na forum zarejstrowałem sie pod presją chwili... być może tutaj zabawie dłużej... moze nie... pozdro.Ja-ja... Ja W-W-witam... Kul! Nie bij!

Firebringer napisał(a):Ja-ja... Ja W-W-witam... Kul! Nie bij!
A ja zarejestrowałem się, by móc podglądać forum, ponieważ nie ma tak dobrze jak na metalgearsolid.pl i ankieta zarzuca mi, że nie piszę...
Teraz będę śledził wszystkie Twoje posty i dopierdniczał się do wszystkiego, każdej literówki. A jak przestaniesz pisać na forum będę Cię nachodził osobiście, lub wysyłal listy 
A jak przestaniesz pisać na forum będę Cię nachodził osobiście, lub wysyłal listy

Biafra napisał(a):Skoro to temat na powitania to Witam wszystkich:D

Powrót do Powitania, życzenia i podziękowania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość