kul napisał(a):A to blad i to dosc spory, natychmiast powinienes to naprawic.
Witamy spoznionego Solidnego
Jak tylko z?api? w swoje ?apki MSG 3: S, to nie omieszkam zagra? w obie gry.
Serdecznie dzi?kuj? za powitanie.

Moderator: GM
kul napisał(a):A to blad i to dosc spory, natychmiast powinienes to naprawic.
Witamy spoznionego Solidnego

A ?e jestem z Wami tylko od krótkiego czasu, to wypada?oby si? przywita?, tym razem oficjalnie
Przede wszystkim chcia?bym wyrazi? swój wielki szacunek dla osób odpowiedzialnych za stron?. To wa?ne by MY, maniacy MGSa, mieli?my swój k?cik, miejsce w którym mo?emy si? spotka? i podzieli? opini?. Seri? zacze?em interesowa? si? kiedy zagra?em w Demo wersj? MGS1. To by?a mi?o?? od pierwszych chwil...Ech, do dzi? wspominam te czasy, ?ezka kr?ci si? w mym oku. Demko m?czy?em 6 tygodnii, codziennie
I tak ju? mi zosta?o i nie ?a?uj? ?adnej sekundy sp?dzonej z seri?. Nasz? stron? odkry?em niedawno, jako ?e mam nied?ugo kompa, ale fajnie jest si? tu z Wami spotyka? i pogada? bez nara?ania, ?e wyzw? mnie od dziwaków i kosmitów
No wi?c...WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE 
Obawiam si? jednak, ?e moja ?rednia z ka?dym kolejnym dniem b?dzie lecie? na ?eb, na szyj?-za tydzie? zaczyna si? rok akademicki :evil: Mog? Wam jednak obieca? jedno-i tak b?d? z Wami, pozwol? u?y? sobie Twojego okre?lenia Bizon Snake, "a? do usranej ?mierci". 

.Uda?o mi sie juz zagrac we szystkie gry prócz MGS 3.Poza tym interesuje sie filmem i pi?k? nozn? , powolutku zbieram kase na PS3 by miec mozliwosc zagrania w MGS 4 

Powrót do Powitania, życzenia i podziękowania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość