MGA & MGA2 Original Soundtrack

Pytanka dotyczące muzyki i grafiki z gier MGS

Moderatorzy: Bizon, GM

MGA & MGA2 Original Soundtrack

Postprzez zimny » N sty 22, 06 13:55

Wed?ug tego co wyczyta?em na OH, OST ten mia? wyj?? jako? w grudniu tylko w Japonii (dziwne posuni?cie). Jednak nigdzie w internecie nie mog? go znale??. Czy?by nikt go jeszcze nie zgra?? Czy te? zasz?a jaka? zmiana co do premiery?

A mo?e istniej? jakie? nieoficjalne gameripy? Ch?tnie bym w ko?cu przes?ucha? muzyk? z tych gierek.
zimny
Uber Big Boss

Odp: MGA & MGA2 Original Soundtrack

Postprzez Suzaku » N sty 22, 06 21:05

Z pierwszej czesc Ac!da niema ciekawejmuzy bez kitu jest na maxa monotonna i wkurza po dluzszym graniu (bynajmniej mnie) ale jak kot lubi i preferuje a z dwojki jeszcze nieslyszalem bo niegralem;]
Suzaku
Uber Big Boss

Postprzez Yasiu » N sty 22, 06 22:04

Yasiu
Shlasher Hawk

Postprzez Suzaku » N sty 22, 06 23:12

spoko ale i tak nie kupie mi satrczy SOUNDTRACK Z MGS 1 , 2 a najbardziej z arcydziela jakim jest METALGEAR SOLID 3 soundtrack;]
Suzaku
Uber Big Boss

Postprzez zimny » Pn sty 23, 06 08:40

Wszystko jest monotonne przy d?u?szym s?uchaniu. Ja gry nie mam i mie? nie b?d?, ale tyle co s?ysza?em z sampli to muzyka nie wyda?a mi si? z?a. Tak?e interesuje mnie jak jest w przypadku MGA2. Tak wi?c gdyby kto? znalaz? jaki? "wyciek" do sieci tego OSTa to niech da zna?.
zimny
Uber Big Boss

Postprzez zimny » Pn lut 13, 06 12:26

Uda?o mi si? w ko?cu zdoby? OSTa z MGA i MGA2. Nie przes?ucha?em ca?o?ci dok?adnie, ale tak jak zapozna?em si? z grubsza musz? stwierdzi?, ?e ?cie?ka nie jest wcale taka z?a jak mówicie. Owszem, ci??ko powiedzie?, ?e dorównuje MGSom, ale s?dz?, ?e nadal trzyma klimat swych prekursorów. Aczkolwiek utworów jest naprawd? du?o i musz? przyzna?, ?e niektóre s? do siebie bardzo podobne. Ogólnie muzyka w obu cz??ciach MGA jest do siebie do?? podobna, jednak ta z cz??ci drugiej wydaje si? nieco ?ywsza. Na p?ytach jest w sumie 85 utworów. Polecam.
Ostatnio edytowano Pn lut 13, 06 12:28 przez zimny, łącznie edytowano 1 raz
zimny
Uber Big Boss

Postprzez PiotrB » Pn lut 13, 06 18:32

Suavek napisał(a):Uda?o mi si? w ko?cu zdoby? OSTa z MGA i MGA2. Nie przes?ucha?em ca?o?ci dok?adnie, ale tak jak zapozna?em si? z grubsza musz? stwierdzi?, ?e ?cie?ka nie jest wcale taka z?a jak mówicie. Owszem, ci??ko powiedzie?, ?e dorównuje MGSom, ale s?dz?, ?e nadal trzyma klimat swych prekursorów. Aczkolwiek utworów jest naprawd? du?o i musz? przyzna?, ?e niektóre s? do siebie bardzo podobne. Ogólnie muzyka w obu cz??ciach MGA jest do siebie do?? podobna, jednak ta z cz??ci drugiej wydaje si? nieco ?ywsza. Na p?ytach jest w sumie 85 utworów. Polecam.

Rzeczywi?cie sporo tracków. W Soundtracku MGS3 by?y tylko 42 utwory.
PiotrB
The Fear

Postprzez zimny » Pn lut 13, 06 19:24

No ale to jest OST zarówno z MGA jak i MGA2 ;> Czyli wychodzi 42,5 utworku na tytu? ;p
zimny
Uber Big Boss

Postprzez solim » Pt cze 09, 06 12:40

A soundtrack mo?na znale?? na moim ulubionym:

www.gh.ffshrine.org

w dziale MP3 => literka M , szukamy MGAC!D 1&2 a soundtrack sie prezentuje. Soundtrack w formie MP3 a nie Rarów, czy Zipów. Nie wiem jak tam z legalno?ci?, ale pewnie trza wcze?niej oficjalny stck kupi? :/ :D
:D
solim
Uber Big Boss

Powrót do Soundtracki i Grafiki