Takze nie wiem co z tym Otaconem. Czy BB byl jakby w jego ciele odtworzoy i uspiony czy cos innego.
to trwało długo - uciekałem schodami, szybami wentylacyjnymi itp. xD ale to co najbardziej pamietam z tego snu to to jak przskakiwałem przed poręcze schodow zeby szybciej schodzic 

robi zamach abym dostal we... wrazliwe miejsce
, ale zanim mi to zrobil, to sie wystraszylem i sie obudzilem.
). No i zrobil sobie kupke, a ja (prawdziwy ja, nikt inny) poszedlem tam do kibla i zrobilem siku, a potem sie obudzilem, bo jakos mi ulzylo (potem sie przekonalem, ze sie zsikalem we wlasne lozko! Ale to juz jawa, nie sen...)
(te trailery były cudowne).

. Wzięliśmy sobie po jednej i wróciliśmy do domu. Co ciekawe pudełko było kartonowe i widniał na nim art w kolorze srebrnym. Gdy rozpakowałem go w domu okazało się, że oprócz gry w skład tej edycji wchodził - Dualshock 2 (czarny), Memory Card i parę innych badziewi do konsoli. Ciekawe...

Glut napisał(a):Bo gdyby nie istniały wersje pirackie, ludzie nie kupowaliby oryginałów.
Half napisał(a):To może jakiś znak żebym nie kupował PS2 i MGS3?

.
] Nagle gdy z cienia miała wyjść twarz kamera się zatrzymała, napięcie wzrosło, lektor: "Solid Snake..." Nagle cała twarz jest oświetlona odrazu i widze Vala Kilmera którego imię i nazwisko wypowiada również lektor. Włosy miał rozpuszczone, blond, sięgały mu troszkę poza ramiona [Możliwe że był to Liquid gdyż mial taki charakterystyczny płaszcz]

Dobra mi się kiedyś śniło się jak Snake szukał w Shadow Moses ciała The Boss - gdy już je znalazł stwierdził że było to kolejne fałszywe ciało The Boss.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość