Kowal - spec od powitan

Och mój słodki, ach mój piękny pierdolniku.

Moderatorzy: Hal, GM

Postprzez KowalPL » Pt lis 23, 07 02:20

witam

(autor: kul... no tylko on mogl taki temat zalozyc)

i niby co dziennie mam wszystich witac? ^.^
Obrazek
Obrazek
KowalPL
Night Sight

Postprzez kul2 » Pt lis 23, 07 08:33

i niby co dziennie mam wszystich witac? ^.^

Przeczytaj z łaski swojej pierwszy post w temacie.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Re: Tutaj sie witamy

Postprzez KowalPL » Pt lis 23, 07 10:47

kul napisał(a):No to kto juz jest obecny ? ;d

to zobaczylem w pierwszym poscie... za duzo mi to nie powiedzialo bo sa ludzie co po pare razy sie witaja... A ze ie ma dokladniejszej informacji co ma byc zawarte w temacie ( Tutaj sie witamy) to chyba mozna sie spytac czy mam sie witac raz czy kiedy chce
Obrazek
Obrazek
KowalPL
Night Sight

Postprzez Gillian » Pt lis 23, 07 13:18

oprócz przeczytania trzeba zrozumieć
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez Gac666xx » Pt lis 23, 07 13:47

Witać się możesz z uprzejmości z każdym NOWYM użytkownikiem.

Zaś Panu siddhartha, polecam przeczytać Regulamin, by nie było potem NIEPRZYJEMNOŚCI. Pozdrawiam i witam.
What the frag ya lookin' at huh?
Gac666xx
Big Boss

Postprzez kul2 » Pt lis 23, 07 16:09

oprócz przeczytania trzeba zrozumieć

Dla mnie post roku.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez ColonelAI » Pt lis 23, 07 16:20

Witam.

Naprawdę ciekawa dyskusja. Same oryginalne posty tu widzę.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." Stanisław Lem
ColonelAI
Raging Raven

Postprzez Uzion » Pt lis 23, 07 18:39

Dyskusje to Ty masz w dzialach jej poswieconych. To jest zwykly luzny temat w ktorym staramy sie cieplo witac nowych czlonkow, aby nie czuli sie oni za bardzo nieswojo i obco. Przy okazji zachecajac do udzielania sie i nie lamania regulaminu.
Uzion
The Fury

Postprzez KowalPL » Pt lis 23, 07 20:23

mi sie wydaje ze sie ludzie powtarzaja co chwilkea ma byc z NOWYM uzytkowinikiem... co dziennie gdzies z jeden moze dwoch uzytkownikow przychodzi a postow cos 10 i to nie od tych nowych
Obrazek
Obrazek
KowalPL
Night Sight

Postprzez Gac666xx » Pt lis 23, 07 20:42

Spec się znalazł...

Ludzie witają się tu Z NOWYMI użytkownikami. Ktoś nowy przychodzi i niewazne czy siedział tu juz długo i nawet pisał, ale skoro się nie przywitał, a chce to niech się wita i ludzie będą też chcieli się z NIM witać to się przywitają.
What the frag ya lookin' at huh?
Gac666xx
Big Boss

Postprzez ColonelAI » Pt lis 23, 07 20:48

Po prostu ktoś nowy pisze witam nie ważne kiedy, ty mu/jej odpisujesz to samo. Tylko z kulturą.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." Stanisław Lem
ColonelAI
Raging Raven

Postprzez Uzion » Pt lis 23, 07 20:52

Teraz to juz Cie w ogole nie rozumiem Kowal. Gdy nowoprzybyly pisze w temacie zeby sie przedstawic, wypada nam go serdecznie przywitac i tak wlasnie robi wiekszosc z nas. Zreszta tak robimy tez pierwsze wrazenie, pokazujemy nasza kulture i udowadniamy ze nikt nie jest traktowany jak zoltodziob i ze wszyscy tworzymy jedna rodzine. Szczerze mowiac to masz pretensje o byle gowno, bo co Ci przeszkadza ze inni pisza "po 10 postow"(i tak nie sa one naliczane), jak to ujales? Ich sprawa. Jak Ci tak bardzo to przeszkadza to zignoruj to, przeciez nie musisz miec z tym tematem doczynienia jesli nie chcesz. Łaski nikomu nie zrobisz.
Uzion
The Fury

Postprzez Infernal Warrior » Pt lis 23, 07 22:11

Uzion napisał(a): wszyscy tworzymy jedna rodzine.

Nie chciałbyś być moją rodziną, uwierz mi ;)

Rozmowa jest krótka.
Przychodzisz, mozesz sie przedstawić, napisac skad jestes, dlaczego Zanzibar a nie inna strona, etc. - wszystko zalezy od kreatywności i zebrania mysli.
A gdy Cie taki np. admin przywita (on zawsze pamieta) to od razu poinformuje Cię o regulaminie, poda Ci nawet link jesli bedzie miły - same korzysci z tego płyną ;)
Infernal Warrior
Raging Raven

Postprzez KowalPL » Pt lis 23, 07 22:45

ok niech wam bedzie... juz nawet ostrzezenie dostalem ale szczegolnie mi sie podoba nazwa tematu... mozecie go usunac czy cos ale to wasza sprawa
Forum MGS Strona Główna » Inne » Pierdolnik » Kowal - spec od powitan
Obrazek
Obrazek
KowalPL
Night Sight

Powrót do Pierdolnik