Postanowilem ze musze miec jakas pamiatke po MGS'ach i stwierdzilem ze bedzie to niesmiertelnik ( chyba kazdy wie o co biega :wink: ) ale... no wlasnie... co na nim wybic?? Jakie dane i przede wszystkim czyje?? Oczywiscie chodzi o jakas postac z MGS. Czekam na wasze propozycje.
EDIT: Najlepiej aby tekst byl w trzech liniach po okolo 15 znakow
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
Data urodzenia - nie dotyczy
Grupa krwi - nie dotyczy
;d
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
Kope dupska Rano / Wieczorem / ZAWSZE !1one! Infernal
A tak powaznie, wpisz tam Swoje dane. Wystarczy chyba iz zrobiles sobie niesmiertelnik wlasnie z tego powodu prawda ? Inspirowany i natchniony Meta Gear Solid'em.
Nie wiem, nie wiem
Mysallem o czyms takim:
Solid Snake
Semper Fi ( dzieki Kul :wink: )
01.09.1972
Dzien i miesiac pochodza z mojej daty urodzin. Co myslicie??
Ja wybiłem na swoim tak:
Old Snake
Demolition Crew (mój team airsoftowy)
data urodzenia
grupa krwi
W oryginalnym nieśmiertelniku USA powinno być chyba tak:
Nazwisko
Imię
nr ubezpieczenia socjalnego lub nr identyfikacyjny żołnierza (w polsce tę funkcje spełniałby PESEL)
wyznanie
grupa krwi
No niby masz racje, ale widzialem niejedna firme ktora robi dogtagi i wszedzie bylo 5/15 wiec 3/15 to raczej tylko wymysl Infernala... Aczkolwiek moge sie mylic;] Anyway - jesli mozesz 5/15 to zrob 5/15 nie 3/15, bedzie fajniejsze;]
Ja to kminilem zeby porobic DT Kojimy i Shinkawy (patrz - trick z MGS2 i Node) i sprzedawac ;]
A ja postanowiłem sobie, że tak powiem "na pamiątkę" sprawić jakiś fajny nóż i wygrawerować na nim napis "Semper Fi". Wszystko fajnie cacy dziś mi przyszedł
W rzeczywistości jest jakby troszkę bardziej zakrzywiony, ale mi odpowiada. Idę z nim do grawera a on mi mówi, że nie da się wygrawerować na takim materiale... a jeśli już to bardzo ciężko i musi Pan dobrze poszukać...
No to mam nóż na pamiątkę Chętnię udostępnię na potrzeby filmu MG