Film "Death Note" czyli "Notatnik Śmierci &q

Och mój słodki, ach mój piękny pierdolniku.

Moderatorzy: Hal, GM

Film "Death Note" czyli "Notatnik Śmierci &q

Postprzez box » Pn sie 24, 09 20:12

Ostatnimi czasy widziałam świetny trailer tego filmu. Więc jak to Box zawsze roi jak coś się jej spodoba kupuje raz dwa :) w piątek przyszła paczka cały dzień oglądałam 3 części tegoż arcydzieła. Szczerze mówiąc nie myślałam że będzie tak zaj..... planuję kupić mangę słyszałam że ktoś na forum mówił że jest anime czy ktoś się orientuje czy można je kupić gdzie kol wiek może być Angielska, Japońska lub Chińska wersja językowa za info dziękuję myślę że nie ma polskiej bo bym słyszała ... filmy są wspaniałe i polecam wciągają i to bardzo dlatego dzisiaj jeszcze raz oglądałam i zamierzam obejrzeć jeszcze raz całą serię może ktoś oglądał i chciałby się podzielić :) Uważam że ta seria filmu jest precyzyjnie dopracowana. Niesamowity geniusz autora scenariusza naprawdę podziwiam.
So This is Raven's territory
box
The Fear

Gram: Na zawsze wierni MGS'owi

Postprzez Gac666 » Pn sie 24, 09 20:26

Warszawa - komiskolandia, tam masz mangę i anime z tego co pamiętam.

Warto zaglądać tu: http://www.jpf.com.pl/
Obrazek
Gac666
Big Boss

Postprzez kelen » Pn sie 24, 09 22:13

Anime to chyba nie maja, przynajmniej jak bylem kilka tygodni temu. Manga jak najbardziej, juz prawie calosc wydali u nas.
Mialem okazje obejrzec tylko 1 film, ale generalnie mowiac, ekranizacja jest duzo lepsza od anime (ktore powstalo pozniej), a moze nawet mangi. Tworca dobrze podszedl do tematu, zachowal wszystko co najlepsze z oryginalu i nawet ulepszyl.
kelen
Predator

Postprzez Gac666 » Pn sie 24, 09 22:19

No fakt, mogą mieć tylko mange. No ale anime jest zawsze z angielskimi napisami, fan sub i te sprawy, tylko sie uczyć angielskiego, nigdy na to nie jest za późno ;].
Obrazek
Gac666
Big Boss

Postprzez kul » Śr sie 26, 09 08:49

Na ibeju kupisz bez problemu, na allegro teraz jest aukcja z anime, chociaz to pewnie bootleg. Mange powinnas dostac w Katowicach w imago.
http://www.imago.com.pl/
I bought a ceiling fan the other day. Complete waste of money. He just stands there applauding and saying "Ooh, I love how smooth it is."
kul
Niewidzialna Armia

Gram: O kurde...
Czytam: ...

Postprzez box » So sie 29, 09 21:14

dzisiaj przypomniało mi się że kiedyś widziałam teledysk z takimi oczami boga śmierci i znalazłam go :) http://www.youtube.com/watch?v=0CfKfNo4tb4
So This is Raven's territory
box
The Fear

Gram: Na zawsze wierni MGS'owi

Postprzez SALADYN » So sie 29, 09 21:58

Prawie jak "OKO" z Jessicą Albą.

A bogowie śmierci to życie odbierali a nie ratowali :P
SALADYN
I was made to fight. I AM a gun

Powrót do Pierdolnik