Pożegnanie Wakacji w klimatach japońskiej kultury

Och mój słodki, ach mój piękny pierdolniku.

Moderatorzy: Hal, GM

Pożegnanie Wakacji w klimatach japońskiej kultury

Postprzez kul » So wrz 10, 11 06:44

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Wrzesień rozpoczął się na dobre. Dla młodszych graczy wakacje już się skończyły i trzeba zacząć się uczyć, za to studenci wciąż cieszą się ostatnimi dniami wolności. Niestety nie wszyscy mogą normalnie pójść do szkoły tak jak większość z nas. Po tragicznej katastrofie z 11 marca, część uczniów japońskich szkół dalej nie ma gdzie się uczyć.
Jako fani japońskich gier i kultury, chcąc im pomóc, postanowiliśmy połączyć siły z kilkoma innymi serwisami oraz Uniwersytetem Jagiellońskim i zorganizować spotkanie dla graczy, na którym każdy z Was będzie mógł pomóc odbudować jedną z japońskich szkół.

Przyjdź, zagraj w nietypowe japońskie gry, dowiedz się ciekawych rzeczy i wspomóż akcję!

Już 23 września (piątek) od godziny 17 w Magazynie Kultury przy ul Józefa 17 (Kolanko No 6) na krakowskim Kazimierzu odbędzie się impreza pod nazwą "Pożegnanie Wakacji w klimatach japońskiej kultury".
Zapraszamy wszystkich, którzy interesują się grami, zwałszcza tymi japońskimi, oraz szeroko pojętą Kulturą Dalekiego Wschodu. Dowiecie się na niej nie tylko ciekawostek o ojczyźnie Mario, ale również zagracie w ciekawe gry.

Na rozpoczęcie imprezy odbędzie się koncert muzyki z gier, ale to nie wszystko! Możecie być pewni, że podczas spotkania nie zabraknie konkursów z nagrodami, ciekawych zabaw i prelekcji na temat japońskiej kultury w grach.

Akcja charytatywna odbywa się z ramienia Komitetu Kansha przy Stowarzyszeniu Przyjaciół Harcerskiego Zespołu Pieśni i Tańca "Dzieci Płocka" oraz Uniwersytetu Jagiellońskiego, który objął imprezę honorowym patronatem. Płyty-cegiełki w cenie 20zł będą dostępne podczas spotkania. Zapraszamy!

Jak widać na plakacie Zanzibar też będzie i też będzie prowadzić jakieś atrakcje.
Ostatnio edytowano Pn paź 10, 11 19:33 przez kul, łącznie edytowano 2 razy
I bought a ceiling fan the other day. Complete waste of money. He just stands there applauding and saying "Ooh, I love how smooth it is."
kul
Niewidzialna Armia

Gram: O kurde...
Czytam: ...

Postprzez SALADYN » So wrz 10, 11 16:06

Super inicjatywa, szkoda że na tyle daleko od mojego miejsca zamieszkania że na bank mnie zabraknie, gdyby to były Katowice to na przeszkodzie stałaby tylko praca.
Można wykupić cegiełki mailowo lub coś w tym stylu ?
SALADYN
I was made to fight. I AM a gun

Postprzez kul » So wrz 10, 11 17:26

Hmm...pewnie Gamemusic.pl odpowie ;)
I bought a ceiling fan the other day. Complete waste of money. He just stands there applauding and saying "Ooh, I love how smooth it is."
kul
Niewidzialna Armia

Postprzez Osvelot » N wrz 11, 11 01:55

Hudda hudda, jak nie będę miał zobowiązań w innej części Polski, to się zjawię hardo!

PS. Szlag, rzeczywiście małe te loga dali, może chociaż na wydrukowanych plakatach coś widać ';..;' że zanzibar i wogl
Obrazek
"From now on... call me Big Bonus."
Osvelot
Solidus Snake

Gram: w pici-polo na małe bramki

Postprzez uci » N wrz 11, 11 08:08

logo ZL powinno być zamiast tej japonki
uci
Uber Big Boss

Czytam: MGS:Guns of the Patrits - Project Itoh

Postprzez kul » N wrz 11, 11 08:18

Tylko jak wtedy zachęciłbyś Hala do przeczytania plakatu?
kul
Niewidzialna Armia

Postprzez uci » N wrz 11, 11 09:07

małe zdjęcie yumi i hal zobaczy plakat z kilometra
uci
Uber Big Boss

Czytam: MGS:Guns of the Patrits - Project Itoh

Postprzez Osvelot » Pt wrz 23, 11 23:10

Chciałem z tego miejsca pozdrowić moją uczelnię i pomysł na obowiązkowe szkolenie BHP dokładnie dzisiaj.

Jak było?
Obrazek
"From now on... call me Big Bonus."
Osvelot
Solidus Snake

Gram: w pici-polo na małe bramki

Postprzez kul » So wrz 24, 11 09:13

Zacnie.
Szkoda, że spoza redakcji nikogo nie było. Mieliśmy kinecta na projektorze, konkursy (zgarnąłem Dynasty Warriors 7), kącik kieszonkolek i wszystko to w szczytnym celu.
kul
Niewidzialna Armia

Powrót do Pierdolnik