11 IX 2001

Och mój słodki, ach mój piękny pierdolniku.

Moderatorzy: Hal, GM

11 IX 2001

Postprzez kul2 » Wt wrz 12, 06 17:23

Krotkie i proste, co robiliscie gdy po raz pierwszy uslyszeliscie o ataku.
Z gory dziekuje bardzo za odpowiedzi, nawet za odpowiedz - nie pamietam.
Ja wlasnie jechalem na kurs angielskiego.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Bizon » Wt wrz 12, 06 17:29

Naprawd? nie pami?tam...
https://www.youtube.com/user/BizonBlady
My mama said to get things done.
You'd better not mess with Major Tom...
Bizon
Rozwalił beton w drobny mak

Postprzez SaladinAI » Wt wrz 12, 06 17:33

Ja siedzia?em w domu i ogl?da?em wszystko na ?ywo...
To swego rodzaju błędne kolo: roboty tworzące inne roboty
SaladinAI
Cipher watches all

Postprzez Sage » Wt wrz 12, 06 17:35

Bodaj?e zadanie domowe, albo cokolwiek innego przy biurku. Matka zawo?a?a mnei do telewizora, a mi sie wydawa?o ?e to jaki? film, serio =.= Po pó? godzinie wo?ania dopiero ol?ni?o mnie, ?e to tvn24, z relacj? na zywo.
TONIGHT WE DINE IN HELL!
Obrazek
Sage
Zanzibar

Postprzez Mr_Zombie » Wt wrz 12, 06 18:05

Hmmm... chyba ogl?da?em jaki? film w TV. Moja mama w tym czasie wiesza?a pranie na balkonie i s?siad jej krzykn?? z domu co? w stylu "napadli na Ameryk?", prze??czamy na TVN (TVN24 nie mam) i ogl?damy to...
Mr_Zombie
The Fury

Postprzez Flyman » Wt wrz 12, 06 19:07

Ja w?a?nie wraca?em ze szko?y, wchodz? do pokoju i patrze na telewizor w?a?nie pokazywali jak pierwszy samolot uderza w WTC. Pierwsz? reakcje mia?em podobn? do Sage my?la?em ?e to jaki? film dopiero po chwili zrozumia?em ?e to si? dzieje w rzeczywisto?ci. Potem do wieczora ju? ogl?da?em Tvn 24.
Life isn’t just about passing on your genes. We can leave behind much more than just DNA. Through speech, music, literature and movies...Obrazek
Flyman
Zanzibar

Postprzez Uzion » Wt wrz 12, 06 19:26

Gralem na komputerze, gdy przyjechala mama z pracy i nerwowo zaczela snuc domysly o wojnie w ameryce. Na pierwsze skojarzenie przyszli mi do glowy rosjanie.
Potem obejrzalem wiadomosci i zapoznalem sie ze sprawa.
Ostatnio edytowano Pt paź 02, 09 21:07 przez Uzion, łącznie edytowano 1 raz
Uzion
The Fury

Postprzez FOX HUND » Wt wrz 12, 06 20:35

Ja siedzia?em w domu. Odrabia?em zadanie domowe. By?em wtedy w 6 klasie podst. Nagle tata powiedzia?:" o mój Bo?e!!". Przylecia?em i zobaczy?em co sie dzieje.To co uj?a?em by?o naprawde przera?aj?ce :( az mi ciarki przesz?y po plecach. Naprawde by? to jeden z 2 dni, które mn? wstrz?sn??y. 2 by? gorszy. :(
Tylko umarli znają koniec wojny......Dopóki na świecie będzie istniał człowiek, będą też wojny.....
Sic vi pacem para bellum.
FOX HUND
The Patriot

Postprzez Gac666x » Wt wrz 12, 06 22:42

Ja wróci?em ze szko?y z kumplem po czym zasiedli?my do jakiego? mordobicia na kompie (chyba Street fighter alpha 3). Po czym zadzwoni? mój starszy brat i powiedzia?, ?ebym TV w??czy?, bo co? sie dzieje. Akurat to by?a pierwsza wie?a. Siedzia?em z kumplem z niedowierzaniem, bo i ja i on byli?my w USA na WTC (ja w 98, kumpel nie pamietam). Po chwili drugie uderzenie i zawalenie si? wie?. Szok, ?zy cisn??y mi si? do oczu, nie spodziewa?em si? czego? takiego.

Jednak ja osobi?cie jestem ?wi?cie przekonany, ?e to nie bin laden za tym zamachem stoi a sami amerykanie. Tyle jest dowodów na to, wystarczy poogl?da? "9/11 in a planes sight" czy te? drugi film "Loose Change" naprawde daje du?o do my?lenia.
I am your Doom...
Zapraszam -->the-predator.prv.pl
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez kul2 » Śr wrz 13, 06 16:32

A pamietacie co robiliscie w dniu swoich urodzin piec lat temu?;)
Jedno wydarzenie, ktore wstrzasnelo calusienkim swiatem, wszyscy doskonale wiedza kiedy rozpoczal sie atak, wiekszosc pamieta co wtedy robila, bo tak wielki wplyw to mialo.
To czy Amerykanie sami zaplanowali ten atak, czy nie to juz zupelnie inna kwestia i ja odlozmy na bok. Podziwiac trzeba sposob w jaki atak na jeden kraj, zostal zamieniony w atak na demokracje na calym swiecie. Zmieniono przez to wiele rzeczy w MGS2, usunieto wiele scen, wiele innych zmieniono. Naprawde sposob w jaki atak, zmienil sie w ogromna kampanie medialna jest godny podziwu.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Snake VR » N paź 08, 06 00:40

11 IX 2001

Ja w?asnie jecha?em ze szko?y autobusem a ze s?ucha?em radia w tym czasie to dowiedzia?em sie co sie sta?o. na poczatku nie mog?em uwiezyc mysla?em ze to zart ale jak wpad?em do domu i w??czy?em TV to sie przekonalem ze to nie zart
Snake VR
banan

Postprzez solidus grabczas » N paź 08, 06 00:58

ja akurat by?em w szkole i o dziwo mn? jako? to nie trz?chn??o przyj??em to jako? dziwnie spokojnie z?apa?o mnie tylko zdziwko jak przyszed?em do chaty i matka mi powiedzia?a ocb a tak to jak ka?dydzie? powszedni w roku szkolnym do dupy....
solidus grabczas
Fatman

Postprzez kotlet_schabowy » N paź 08, 06 21:08

Wróci?em do omu ze szko?y, witam si? i pytam Brata "w??czy?e? nagrywanie Dragon Ball'a ?" (wtedy wraca?em par? razy ze szko?y pó?niej, ni? zaczynali pokazywa? DB a nie chcia?em dwa razy w tygodniu traci? odcinków, wi?c prosi?em Brata lub kogo? innego z rodziny o nagrywanie). Brat mówi, ?e zapomnia?, ale ?ebym patrzy? co si? dzieje. Wchodz?, patrz? w TV, a tu WTC si? pali. Zdziwienie ostre, potem spekulacje z nim i Mam?, w sumie ogl?da?em to a? do zawalenia si? wie? i jeszcze troch? pó?niej.
Gac, te? "stoj?" za t? teori?. Polecam przeczyta? to :
http://www.rzeszow.mm.pl/~gd/usa911/usa911_01.html
.
kotlet_schabowy
Zanzibar

Postprzez Gac666x » N paź 08, 06 21:54

Hmmm obadam bo widze du?o nowych informacji.
I am your Doom...
Zapraszam -->the-predator.prv.pl
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez Bizon » N paź 08, 06 22:39

Musze przyzna? ?e tekst który poda? kotlet jest bardzo interesuj?cy.

W 100% zgadzam si? z autorem...
https://www.youtube.com/user/BizonBlady
My mama said to get things done.
You'd better not mess with Major Tom...
Bizon
Rozwalił beton w drobny mak

Postprzez Boras » Wt sty 30, 07 10:55

Tego niezapomne:) Zdązylem włączyć Telewizor i sie zaczelo:P wiem to nie jest smieszne...
... odkąd nie jesz mięsa, salami to dla Ciebie rarytas...
Boras
Dostanie bana!

Postprzez kul2 » Wt sty 30, 07 11:14

Smoky / Snoopy napisał(a):Tego niezapomne:) Zdązylem włączyć Telewizor i sie zaczelo:P wiem to nie jest smieszne...

To po co to napisales?
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Boras » Wt sty 30, 07 12:10

Poniewaz podchodze do zycia optymistycznie...
... odkąd nie jesz mięsa, salami to dla Ciebie rarytas...
Boras
Dostanie bana!

Postprzez solid_stolec » Wt sty 30, 07 14:50

byłem na lekcji angielskiego, robiłem wtedy końcowe practice testy przed egzaminem fc.
chainsaw gutsfuck.
solid_stolec
Running Man

Postprzez kul2 » Wt sty 30, 07 15:36

Smoky / Snoopy
Zlamanie punktu 7 regulaminu - ostrzezenie.
Za zasypywanie forum slowem powszechnie uznawane za wulgarne - ostrzezenie #2.
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Old Snake » Wt sty 30, 07 16:18

Jadłem zapiekanki, akurat matka przyszła z pracy i przełączyła TV na wiadomości. Na drugi dzień obejrzałem jeszcze raz wszystko w Faktach. Jak to oglądałem to nie mogłem pojąć co się stało i jak samolot pasażerski mógł się rozbić o wieżowiec. Myślałem na początku że to katastrofa lotnicza ale jak drugi samolot udeżył to nie miałem wątpliwości, że to atak terrorystyczny. Szok jednym słowem.
Świat to poligon między dobrem, a złem
Old Snake
Vamp

Postprzez Marta_agentka006 » Wt sty 30, 07 17:26

A ja zeszłam na dół przed telewizor i zobaczyłam jak wiara drze puchy. Podeszłam i zaczęłam ogladać. Na początku myślałam, ze to film jest. Bo skąd mogli wiedzieć, że zaraz jakiś samolot rypnie w wieże WTC... Miałam 10 lat i nie za bardzo kumałam pojęcie terroryzm, nie znałam przyczyny tego ataku, a najbardziej wstrząsały mnie relacje świadków o ofiarach i innych strasznych rzeczach. Zastanawiam się, czy to nie był ten moment w moim życiu, kiedy zaczęłam myśłeć o śmierci. Dotarło do mnie, że tak łatwo można zginąć. Zupełnie przypadkowo i niczego się nie spodziewać...
No really, I'm fine.
Marta_agentka006
Machinegun Kid

Postprzez Johny Sasaki » Wt mar 06, 07 16:15

Ja gralem na konsoli, matka mi powiedziala, ze ktos popsul "The Two Towers" wiec odpalilem TV. Pomyslalem sobie najpierw "niezly hardkor", potem pomyslalem "pewnie USA samo zasponsorowalo sobie ten atak", potem pomyslalem "ciekawe czy jakby ktos w Palac Kultury nam przywalil paralotnia (w koncu jaki kraj taki terrorysta) to tez by tak ludzie na calym swiecie plakali", potem pomyslalem "znajac zycie, dostanie sie tym najmniej winnym oskarzonym o atak" po czym postanowilem dalej kontemplowac gre. Szczerze mowiac, wieksze emocje wywolala u mnie wiesc o powieszeniu Saddama, byc moze dlatego, ze Ameryka to kraj, ktory z checia zrownalbym z powierzchnia ziemi, tak aby nie pozostal kamien na kamieniu a zawisnac to powinien Bush;P Szkoda mi tylko ludzi, ktorzy narazali zycie zeby pomoc innym i Polakow ktorzy tam byli...
ObrazekObrazek
Johny Sasaki
Zanzibar

Gram: MGS2,3,5

Postprzez Andreew » Wt mar 06, 07 19:19

Ja byłem w domu (chyba byłem chory - nie pamiętam) i jadłem obiad, gdy nagle wbiegł do domu mój ojciec z krzykiem "wojna się zaczęła" i włączył tvn24. Bardzo dobrze pamiętam te słowa, razem z widokiem płonącego wtc zrobiły na mnie wrażenie...

a tak btw kul co to za okazja na takie wspominki?

edit: dobra zobaczyłem datę Twojego posta :D
Obrazek
Andreew
Arnold

Postprzez ppompa » N kwi 15, 07 12:31

ja bawilem sie pilotem na lekcji przyrody.
Porządne kredki nie leżą na trawie...
ppompa
Arnold

Postprzez Lost » N kwi 15, 07 14:31

Ja wraz z kumplem siedzieliśmy przed kompem i graliśmy podajrze w..... Simsy?
A że w okolicy mamy syreny alarmowe, które zawsze trąbią gdy coś na świecie naprawdę ważnego się dzieje, bądź jest rocznica jakiś wydarzeń, to włączyliśmy TV i się wszystkiego dowiedzieliśmy. Wiem, że to ze syrenami brzmi trochę absurdalnie, ale to czysta prawda. :idea1:
Lost
Zanzibar

Postprzez Wysłannik » Śr wrz 30, 09 18:07

Hej, co się stało? Dlaczego nagle zniknęły wszystkie posty z tego tematu począwszy od mojego? Czyżby ktoś lękał się prawdy? :D

Nie chcę mi się pisać tego jeszcze raz, więc podam po prostu adresy odpowiednich stron (uważam, że sprawa ta wciąż zasługuje na uwagę):

www.ae911truth.org (zrzesza architektów i inżynierów domagających się nowego śledztwa w sprawie ataków; można na niej znaleźć mnóstwo dowodów)
http://www.youtube.com/watch?v=QpPeD3dVqyU (zawalenie się WTC7 przed samym jego faktem!)
http://www.youtube.com/watch?v=AaNkSvNiCIc (Loose Change Final Cut, polskie napisy; prawdopodobnie najlepszy film dokumentalny o atakach na WTC)
http://www.youtube.com/watch?v=ZyKR2-A0KPU (prośba aktora Charlie'ego Sheena do prezydenta Obamy o wznowienie śledztwa w sprawie ataków)
http://www.youtube.com/watch?v=oOimBHTNyAk (Zbigniew Brzeźiński dostaje trudne pytanie od młodego aktywisty; ten filmik jest naprawdę mocny!)
http://www.youtube.com/watch?v=8_tf25lx_3o (duński naukowiec znajduje ślady nanotermitu w prochach WTC)
http://www.youtube.com/watch?v=MzXwDBt09BY (Danny Jowenko ekspert od burzenia budynkow mówi o budynku wtc7 (napisy pl))
Wysłannik
Fire Trooper

Postprzez SaladinAI » Śr wrz 30, 09 19:18

Ty chyba kompletnie nie rozumiesz idei tego temtau, więc łaskawie przypominam:

Krotkie i proste, co robiliscie gdy po raz pierwszy uslyszeliscie o ataku.

Każdy kto ma zamiar pisać o czymś innym i traktować forum jak swój własny prywatny blog o niczym będzie liczył się z konsekwencjami.
To swego rodzaju błędne kolo: roboty tworzące inne roboty
SaladinAI
Cipher watches all

Postprzez Wysłannik » Śr wrz 30, 09 19:29

No to: gdy wróciłem tego dnia ze szkoły, od razu się dowiedziałem, co się stało, bo moi rodzice oglądali relację w telewizji.
Wysłannik
Fire Trooper

Postprzez Wysłannik » Cz paź 01, 09 09:40

Naprawdę nie widzę sensu, żeby zakładać nowy temat na dyskusje o 9/11, jeśli ten nazywa się "11 IX 2001". Dlatego zwracam się z uprzejmą prośbą do moderatorów o przywrócenie tej dyskusji.

Znalazłem też dobrą polską stronę na ten temat:
http://wtc.hotnews.pl/
Wysłannik
Fire Trooper

Następna strona

Powrót do Pierdolnik