Teraz tylko muszę upolować jakieś combo DAC+AMP żeby z nimi zagrało ładnie (choć z integry radzą sobie nieźle mimo z pozoru olbrzymiej impedancji). Na celowniku Fiio E10k, ale to już zakup na kiedy indziej. 

To raczej nie przypominam sobie, że tak napiszę killerów na PC. Każda konsola ma jedną (albo i więcej) charakterystyczną postać. Tutaj tego nie ma. Może Half-life, ale to nie ex...
, szkoda mi czasu by wymieniać wszystkie.

Generalnie Superlux słynie z tego, że wygląd słuchawek mocno "inspirują" droższymi i renomowanymi modelami. Niektórzy mówią wręcz o "podrabianiu", ale to są niecne pomówienia.
Natomiast o ile mi wiadomo, to brzmienie mają dość różne od Beyerów. Ponoć jakością są w stanie z nimi rywalizować (pewnie nie wygrają, ale jak na cenę to naprawdę nieźle sobie radzą, skoro ludzie chętnie po takie porównania sięgają), ale już brzmieniowo są od DT990 bardziej basowe. Natomiast jeżeli w DT990 taki zakochany jesteś, to polecam ogarnąć. Za śmieszne pieniądze ma się naprawdę porządny substytut. Gdzieś słyszałem, że brzmieniowo nawet bliższy DT990 jest model HD668b, ale te są już szpetne jak noc i z wyglądu raczej przypominają studyjne modele AKG.
W każdym razie za tę kasę aż grzech nie sprawdzić.

). Dobre, ale nadal będę podtrzymywał, że w tej cenie (MH1C, bo jednak MH1 są już raczej bezużyteczne) dużo lepiej wypadają Brainwavz M1. Są jaśniejsze brzmieniowo, bardziej detaliczne i można je nosić nad uchem, co w MH1C płaski kabel uniemożliwia. Polecam obadać gdybyś miał jednak okazję kiedyś. Natomiast MH1C to dobry zakup, gratuluję.
Ja po śmierci Delt (a biorąc pod uwagę konstrukcję, to będę je musiał sam ubić chyba xP) czaję się na SoundMagic E30. 

. Ciekawe jest to, że na Saturnie wyszło to na 3 płytach.

. W tle widzę jeszcze więcej łakomych kąsków, ale nie ogarniam jak to mozesz trzymać w folii, ja zawsze rozpakowuję wszystko. Nie mogę się powstrzymać nawet jeśli grę znam lub nie zamierzam w nią teraz grać.

. Kiedyś kupię sobie jeszcze wersję japońską na PC-Engine, bo jest najbliższa tej najlepszej z Mega-CD (która to chodzi po kilkaset dolarów, więc raczej odpada).

.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość