.SaladinAI napisał(a):Strasznie nastawiam się na nową Godzillę.

Zancudo napisał(a):Ujawniono obsadę Epizodu VII. Wśród powracających aktorów znajdą się: Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew i Kenny Baker; natomiast nowe twarze to: John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson i Max von Sydow.
uci napisał(a):Jeżeli to nie jest wymuszona reklama, to wychodzi że trzeba będzie obejrzeć SW:Rebels bo coś z tego serialu (wątki, postacie, cokolwiek) ma się pojawić w Ep.7
Reboot uniwersum, wyrzucenie kanonu do kosza, tak sobie myślę, naczytałem się i nasłuchałem ile to jest chłamu w EU (gier, komiksów, książek) i tylko kilka perełek, że aż dziwię się że teraz tak wszyscy się o to burzą.
Wszystkim przeszkadzał Starkiller sciągający z orbity Stardestroyera, teraz jest źle że tego nie będzie.
Wracając do filmu i reboota, chętnie zobaczę co z nim zrobią, nowy kanon ma szanse być też bardziej ułożony i bez ratowania wszechświata co kilka m-cy.
A nową godzilla się jaram, mam nadzieję że film pójdzie w kierunku pacific rimu i skupi się na potworach, zniszczeniach i walkach a mniej na ludziach i ich problemach z samymi sobą
. Mamy wielkiego fana SW jako reżysera, który chce zrobić film o staruchach wspominających jak to kiedyś fajnie było śmigać Sokołem Millenium. Podobno dlatego wykopali pierwszego scenarzystę. Ten chciał nowych bohaterów, ze starą ekipą (Luke, HAn, Leia) na drugim planie, a Abrams dokładnie odwrotnie. Protagoniści przyszłych filmów (ep 8 i 9), jeśli będą nowi (a ma być nowa plejada), to nie dostaną głównej roli w ep 7. Szkoda, bo to brzmi jak powrót do stylu opowiadania z Mrocznego widma.uci napisał(a):chewbacka żyję - więc już wojnę z Vongami możesz uznać za nieaktualną. Zaś całe EU wedle kilku stron Star Warsowych całe leci do śmieci bo Disney chce poprawić Kanon - wszystko napisane między Ep. 3 a 4 znika bo np. książki o Hanie Solo zastąpi Off-spinowy film. TFU zastapi SW:Rebels etc. W miarę trzymać się ma jeszcze Stara Republika (bo EA itp) ale też na 100% nie wiadomo.
Co do Godzilli - pokazali drugiego potwora, a to już o jednego wiecej niż w pierwowzorze amerykańskim, dzięki czemu mam nadzieje że nie dostaniemy znów dzielnych amerykańskich komandosów vs. ogromna jaszczura
. Z tego co czytałem w kanonie zostają filmy, animacja Wojny Klonów, no i oczywiście Rebels.

The scene was created, however George Lucas chose to delete it because it conflicted with his idea of the Force. Bane made an appearance later on in the series finale, "Sacrifice".

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość