.Wilczyca napisał(a):No właśnie nie, bateria w moim telefonie trzyma ponad tydzień.
. Teraz mam Samsunga Galaxy Core i jestem mega zadowolony, choć nadal nie mam internetu w telefonie/synchro z mailem/synchro z kontem google itp syf. Używam go do dzwonienia/smsowania/muzyki. Choć faktem jest, że jak szybko trzeba coś sprawdzić i mam hotspot pod nosem, to miło wyciągnąć telefon z kieszeni i sprawdzić. Ostatnio też zacząłem sobie seriale oglądać na nim, żeby nie taszczyć lapka z ładowarką (bo bateria trzyma 7 minut) do łóżka. Także podsumowując nie lubię interfejsu dotykowego, ale przyznać trzeba, że naprawdę może być użyteczny taki telefon oraz że to kwestia sprawnego działania.

Wilczyca napisał(a):Ja po prostu nie lubię dotykowych wyświetlaczy. Wolałabym, żeby taki telefon miał wysuwaną klawiaturę. Wtedy mogłabym się zastanowić nad ewentualnym kupnem.

ArecaS napisał(a):klawiatura z funkcją swype

Gac666 napisał(a):ale już na HTC wildfire s za хуй.
Mój stary HTC Wildfire S to był najgorszy kawał gówna, jaki mogłem nazywać swoim telefonem...

Tidus93x napisał(a):Gac666 napisał(a):ale już na HTC wildfire s za хуй.
KILL IT WITH FIRE!Mój stary HTC Wildfire S to był najgorszy kawał gówna, jaki mogłem nazywać swoim telefonem...
.

Gillian napisał(a):Wymień w autoryzowanym serwisie i bedziesz miał pewność.
Sylvan Wielki napisał(a):Uprzedzam pytania. Telefonów nie sprzedaje, stąd zalega mi w szafie kilkanaście modeli.
. Jak używam go 2 lata to i tak już się nie opłaca sprzedawać.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość