Infernal Warrior napisał(a):TVN. Lepsze filmy lec? w superkinie.
Gazeta Wyborcza czy Fakt??
Fakt, bo lubie si? po?miac z tych bzdetów i debilizmów co tam pisz? Wa?niejszy jest ?adny biust czy ?adny ty?ek... u kobiety rzecz jasna (nie to ?ebym tylko na to zwraca? uwag? )
Poleciec nie poleca, bo to mimo wszystko pierdolnik, ale opamietajcie sie. Zapisaliscie sami praktycznie 2 strony tego watku, dajcie szanse inym.
Fotel bo duzy i wygodny
Sceptycyzm czy cynizm ?
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
od ma?ego dziecka, w?a?ciwie odk?d zacza?em mówi?, s?ucha? i my?le?, ?e tak powiem, towarzyszy?y mi jego a nie Elvisa piosenki, mia?em kaset? Greatest Hits. Piosenki takie jak Bad, Thriller, Earth Song czy oczywi?cie Billy Jean to dla mnie klasyki. Co do samej osoby : obydwoje maj? / mieli swoje "grzeszki", jednak nie jestem z tych, którzy na d?wi?k nazwiska Jackson od razu rzucaj? "?mieszne" teksty o pedofilii itp.
Wiadomo - RPG.
Nie interesuj? si? samochodami itp, wi?c jakiekolwiek wy?cigi mnie nie rajcuj? (wyj?tkiem jest seria Gran Turismo). RPG daj? nam mo?liwo?? wcielenia si? w dzielnego rycerza, o byciu którym ka?dy z Nas marzy(?).
"Way to fall" czy "Can't say goodbye to yesterday" ?
Obydwa utwory s? pi?kne, obydwa te? prezentuj? wysoki poziom artystyczny. Gdybym mia? wybra? tylko jeden z nich, mój wybór pad?by na "Way to fall", gdy? piosenka w ciekawy sposób mówi o przysz?ym upadku Big Bossa, a tak?e o brzemiu, które przysz?o mu d?wiga?. No i te zwroty do syna...
Silent Hill, czy Silent Hill 2?
Przeczytałem setki książek, po to tylko by zrozumieć, że wcale ich nie potrzebuję