http://pl.wikipedia.org/wiki/Moc_elektryczna
Musisz liczyć, ile zasilacz bierze na wejściu, bo wpinasz go do transformatorka, a nie to, co wypluwa (niby 12W).
Tak mi sie przynajmniej wydaje

.SALADYN napisał(a):AdBlock wcale nie jest taki dobry w blokowaniu reklam, używam go już jakiś czas i sporo przepuszcza.

.

.

. Podziałało ale inną metodą. BESTplayer nie jest instalowany więc nie ma go w spisie programów. Ale widzę że w dalszej części filmu jest ta metoda, więc git. Dzięki za pomoc. Wygoda pełną gębą.
Obecnie praktycznie wszystkie piloty w słuchawkach (z 3 przyciskami, bo rozumiem, że o taki chodzi, tak?) są kompatybilne jedynie z iUrządzeniami i nie są to jedynie slogany - w grę wchodzi zupełnie inny układ pinów, przez co słuchawki takie nie zagrają bez przelotki na telefonie innego producenta. Wiem, chore, ale co zrobić? Patenty, a Apple to patentowy troll. Przelotka taka to koszt ok. 20zł. Nie wiem czy wśród słuchawek poszczególnych OEMów nie znajdziesz czegoś z pilotem, ale z głowy ci nie wymienię teraz. Gorzej, że ich poziom też jest dość różny potem i nie zawsze są warte swojej ceny. Na pewno możesz sprawdzić Sony MH1c (nie myl z MH1, bo ten też nie zadziała) i LG QuadBeat 2, ale nie pamiętam czy one mają pilota, czy tylko mikrofon.

.
Swoją drogą, to ciekawi mnie jak to rozwiązali, że są kompatybilne ze wszystkim, bo to nie powinno mieć miejsca. 
). W 60zł powinieneś się zmieścić.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość