Snajperzy

Och mój słodki, ach mój piękny pierdolniku.

Moderatorzy: Hal, GM

Postprzez KowalPL » So lis 24, 07 01:59

ok spoko... po prostu sie zaciekawilem... nie pomyslalem o demku wiec sorry za zarzut piractwa
Obrazek
Obrazek
KowalPL
Night Sight

Postprzez Pabian01 » So lis 24, 07 09:43

W pewnej sieci sklepow widzialem ta gre za okolo 10 zł. Teraz zaluje ze jej nie kupielem :/ [stalem i myslalem nad nim jakgdyby 10zl to byla jakas super nieprzecietna cena]
Pabian01
Jack the Ripper

Postprzez Gillian » So lis 24, 07 11:21

Kowal, jeśli ty nie widzisz innych możliwości zdobycia gry poza piraceniem, to raczej z tobą jest coś nie tak.
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez kul2 » So lis 24, 07 11:28

Twilite nie powinines tak sie zwracac do innych uzytkownikow. To niegrzeczne.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Gac666xx » So lis 24, 07 12:07

Pabian. Na Allegro masz do kupienia za 9zł lub za 19zł w pudełku, jest kupa sztuk do kupienia, wal śmiało.
What the frag ya lookin' at huh?
Gac666xx
Big Boss

Postprzez Rafik PL » N lis 25, 07 16:24

Sniper Elite dobry, szczegulnie jak sie gra w internecie, wczoraj zaczolem w to grac i mi sie podoba mocno :) tylko powinno byc wiecej miejsc w oknach z widokiem na duzy teren (moze w pozniejszych misjach bedzie). a tak apropo snajperow to oni nie sa tchurzami tylko wykonuja to co musza, tak jak inni na wojnie.

ktos wczesniej podawal linki ale nie patrzylem i nie wiem co tam jest ale chce pokazac mistrzostwo
http://pl.youtube.com/watch?v=T6p4mM489B4
w tej grze uwzglednione jest wszystko tak jak w realu (grawitacja, puls, oddechy, wiatr)
No więc "weś se tak traf!"
TIBIA!!!
"-czemi mama mnie nie karmi?! nakarm mnie!!"
po czym w piekny sposob dostal z mort hura :)
Rafik PL
banan

Postprzez Gac666xx » Pt gru 14, 07 14:39

Obrazek

Żeby nie było wątpliwości =='. Na allegro jest tego kupa, a mnie kosztowało to 15zł wraz z przesyłką.

Anyway gry jeszcze nie przeszedłem, ponieważ granie na najwyższym poziomie trudności jest dosyć wyczerpująca ale powoli brnę do przodu :).
Gac666xx
Big Boss

Postprzez Uzion » Śr gru 19, 07 17:37

Wiedzialem co to jest i mialem to na koncu jezyka, ale nie moglem wpasc jak to okreslic... Mianowicie jest rzecz ktorej brakuje Sniper Elite jesli chodzi o realium strzelania. Jest to brak mozliwosci kalibracji celownika optycznego. A grawitacja to zupelnie inna bajka, prawda?
Uzion
The Fury

Postprzez Gac666xx » Śr gru 19, 07 17:54

W sumie to by było dobre, lecz gra jest niestety bardziej zręcznościowa niż symulatorem więc takie rzeczy byłyby zbyt czasochłonne.
Gac666xx
Big Boss

Postprzez Uzion » Śr gru 19, 07 19:41

Prawda.

Przypomina mi sie Deer Hunter 2005, gdzie bron musiala byc wykalibrowana na dany dystans. Podobalo mi sie to rozwiazanie, ale trzeba bylo sie na tym zdeka(czyt. "troche") znac, zeby wiedziec jak celowac, gdy zwierze bylo blizej lub dalej od ustalonego dystansu.
Uzion
The Fury

Poprzednia strona

Powrót do Pierdolnik