Persona 4 i Prince of Persia: The Two Thrones w wydaniu z KŚ GRY. No za dychę nie mogłem się oprzeć. ^^'

ale opłacało się

. Wziąłem w końcu wersję na PS3, powiąże sobie u kumpla moje konta PSN i Steam i będę miał 2 najlepsze wydania - teraz pogram na PC a kiedyś będę mógł kontynuować na PS3
. Zwłaszcza teraz, kiedy preordery na konsole sa za 33 funty, z kodem zniżkowym na -10% to jest raptem 30 funtów za dwa egzemplarze tej samej gry
. Co jak co ale to chyba pierwszy raz, kiedy wersja jakiejś głośnej gry jest tak zubożała w wersji an X360.

twilite kid napisał(a):Poleżakuje w folii aż zdobędę od kogoś PSP albo sam kupię

Lazuli Lapis napisał(a):a moją naukę chemii trafi szlag
TO ZUUUO i Watykan powinien ogólnie zakazać jej nauczania!

Lazuli Lapis napisał(a):twilite, nie uczę się dlatego że mi się nie chce, z chęcią bym się uczyła gdybym cokolwiek rozumiała. Niestety moja nauczycielka woli stać całą godzinę w drzwiach pokoju nauczycielskiego urządzając sobie pogaduchy, po czym wpada na ostatnie 5 minut i zadaje pracę domową z tematu, który mamy sobie opracować w domu bo ona nie ma na to czasu. Czasem idzie sobie poradzić, ale jak zapowiedziała klasówkę z materiału o którego w książce nie ma, no to sorry... skołować lepszą książkę zawsze można, ale co z tego jak orłem z chemii nigdy nie byłam i sobie sama tego nie wytłumaczę.
dobra koniec offa, mogę już dostać warna

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość