. Ale koło 70-80zł
. Ale koło 70-80zł
SALADYN napisał(a):Powiadomienia o ciasteczkach na stronach, oczywista oczywistość wymuszona jakimś durnym przepisem.

The Phantom Pain napisał(a):Branża gier wideo: producenci, twórcy, gry i odbiorcy. Jedno słowo, które łączy te cztery rzeczy razem to idiotyzm.
Poza tym czy taki oszołom będzie wiedział za co to...?Recoil napisał(a):"Prezesi" mający wszystkich w dupie i parkujący jakby cały parking był ich. Podjeżdżam dziś pod blok. Parking zawalony. Byłoby jedno miejsce gdyby nie jeden z tych mających wszystko w dupie pajaców, który jebnął się na samym środku zajmując dwa miejsca parkingowe. Muszę kupić gdzieś na allegro te karne kutasy... :/
Recoil napisał(a):Ja nie z tych. Ja dobry człowiek jestemPoza tym czy taki oszołom będzie wiedział za co to...?

Cóż, malkontenctwo jak się patrzy. Mi tam zwykłe VGA w 90% wypadków starczy.
ArecaS napisał(a):Seriously? 720p?Cóż, malkontenctwo jak się patrzy. Mi tam zwykłe VGA w 90% wypadków starczy.
. Na tv z full HD rozdzielczości niższe niż 720p wyglądają kupiasto.Wombat napisał(a):Wkurza mnie, że na wszelakich stronach z filmami są limity. Oglądam sobie film, wszystko w porządku i nagle film się urywa. No nie idzie się nie wku***ć !
PS. Zna ktoś dobrą stornę z filmami ?
twilite kid napisał(a):ArecaS napisał(a):Seriously? 720p?Cóż, malkontenctwo jak się patrzy. Mi tam zwykłe VGA w 90% wypadków starczy.
Mamy rok 2013 a nie 2003. Na tv z full HD rozdzielczości niższe niż 720p wyglądają kupiasto.

ArecaS napisał(a):twilite kid napisał(a):ArecaS napisał(a):Seriously? 720p?Cóż, malkontenctwo jak się patrzy. Mi tam zwykłe VGA w 90% wypadków starczy.
Mamy rok 2013 a nie 2003. Na tv z full HD rozdzielczości niższe niż 720p wyglądają kupiasto.
Mówiłem - malkontenctwo. Nie zaprzeczę, że 720p i więcej wygląda lepiej, ale litości... Jak coś oglądam, to nie ze względu na mikrozmarszczki jednego ze statystów na trzecim planie.

Wombat napisał(a):Solidny biadolić mogę sobie na wszystko, nawet na filmy oglądane za darmo.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość