.

twilite kid napisał(a):Dzięki dla Raidena za polecenie kilku zeszytów Batmana, pewnie je powoli pozbieram ; )
Ja tam z takiego "prawdziwego" komiksu (poza mangą) to liznąłem w życiu raptem kilka zeszytów od DC czy Marvela i nidgy nie dałem się wciągnąć. A teraz złapała mnie faza i pewnie coś bym poczytał. Także jestem na tak, dajesz : )Raiden napisał(a):Chyba trzeba będzie na forum pomyśleć o temacie strikcie komiksowym, co wy na to?
Gac666 napisał(a):Mógłbym w przyszłym miesiącu odkupić od ciebie figurke
twilite kid napisał(a):a poradnik w sumie fajna sprawa na drugie przejscie, bo ja mam wrazenie ze ciagle mnie cos w grze omija...
Hehe, ja wolę hakować nawet jak znam kody i hasła, bo expy za to lecą ;DSALADYN napisał(a):wraz z loginami i kodami dostępu a za nimi wiadomo fanty i masa tekstu w plikach do przeczytania

Gac666 napisał(a):Ewwww... twarz to ma zrypaną, nie przypomina tej:
http://hobbymasters.pl/unzip/xSQE56397.jpg
Chyba juz nie chce tej figurki XD
deadspace6 napisał(a):SALADYN ile dałeś za ten poradnik?
SALADYN napisał(a):Prototypowe modele zawsze są bardziej dopieszczone, więc nie dziwota

, Biegnij Lola, biegnij, Hellboy II, Iluzjonista, Matrix Trilogy (nareszcie
), Niesamowity Hulk, Wanted Ścigani, Koralina, Alicja W Krainie Czarów by Tim BurtonUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość