Zresztą ja wypadaniem przestałem się przejmować kilka lat temu(chociaż jeszcze nie łysieję)- kiedyś to i tak przyjdzie, wiec trzeba będzie to przyjąć na klatę 
Zresztą ja wypadaniem przestałem się przejmować kilka lat temu(chociaż jeszcze nie łysieję)- kiedyś to i tak przyjdzie, wiec trzeba będzie to przyjąć na klatę 

.

Zancudo napisał(a):Pomalutku robią mi się zakola.

Zancudo napisał(a):Pomalutku robią mi się zakola

Gac666 napisał(a):Cieszcie sie, że tylko zakola. Z każdym kolejnym dzieckiem w rodzinie, jest coraz większa szansa, że jeden z was jest homo
http://en.wikipedia.org/wiki/Fraternal_ ... rientation

.Zancudo napisał(a):Parę rzeczy mnie wkurwia w temacie gier. Nie pierwszy raz zresztą.
Po pierwsze, narastający fanatyzm wszystkiego co przypieczętowane przez Sony. Ludzie są do tego stopnia zaślepieni, że nie potrafią kulturalnie przyjąć jakiejkolwiek uzasadnionej krytyki wobec PlayStation. Naughty Dog to rzecz jasna najlepszy developer świata, a Uncharted to jedna z najbardziej innowacyjnych gier zeszłej generacji (na moje grzeczne pytanie, co tak naprawdę czyni tą przereklamowaną serię przełomową, zostałem wyzwany od czciciela Microsoftu). inFAMOUS: Second Son to gra roku 2014, a rozgrywka w The Order: 1886 wcale nie przypomina zwykłej strzelanki. Tak to wygląda w internecie..

DejaVu napisał(a):Wkurza mnie życie w tym kraju, które na na wielu płaszczyznach próbuje ci dokopać. Wkurza mnie polityka, srajtaśmowa afera z ostatnich dni. Wkurza mnie TVP z relacją trwającego mundialu w Brazylii i poziom niektórych komentatorów. Wkurza mnie też że producenci gier mało inwestują np. w nowe marki, są zachowawczy i wolę powielać dobrze już znane serie. Przez co zalewają nas sequelami, generalnie nie mam nic do nich ale za mało uważam z ich strony jest ryzykowanych posunięć. Wkurza mnie wreszcie głupota i bezmyślność ludzka, arogancja i inne złe cechy które można by wymieniać...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość