.
Stabilność i kompatybilność faktycznie mocno kulały do niedawna na systemie Google, ale ten problem jest coraz mniej widoczny - telefony są coraz szybsze, nakładki producentów coraz lżejsze. WP7 czy iOS też chodzą jak chodzą, ale to dlatego, że tam de facto low end nie istnieje. Z resztą - w WP7 też zaczęły być problemy jak Tango zaniżyło minimalne wymagania, a iPhone 3GS iOS 5 obsługuje z problemami z tego co słyszałem.
ArecaS napisał(a):A to w applowym sklepie jest mniej syfu?
ArecaS napisał(a):Osobiście sprawdzić okazji nie miałem, ale słyszałem już opinie, że to mit porównywalny z perfekcyjnym działaniem Maców. Ot, urok takiej polityki.
ArecaS napisał(a):A dobra aplikacja do notatek na Andka? ColorNote.
ArecaS napisał(a):A co do updatów, to to jest problem mniejszy niż się wydaje. W końcu jaki jest argument żeby mieć Androida wyższego niż 2.3?
ArecaS napisał(a):Ma już pełną funkcjonalność, a 90% aplikacji na markecie jest z nim kompatybilnych. Często z update'u jest tylko więcej kłopotów, bo podskakują wymagania sprzętowe. No a ten problem jest na iOS też obecny - 3GS się z iOS 5 nie lubi (ponoć już z 6 jest lepiej).
Poczekajmy na ten update do 4.1ArecaS napisał(a):@DwigHt_89
Ale ten problem z ROMami, który miałeś wynika tak naprawdę z czego innego. W poprzednim poście napisałem jakie są minimalne wymagania by Andek sensownie chodził.
.

ArecaS napisał(a):Po tym co słyszę od posiadaczy modelu Wildfire S stwierdzam, że o większy złom trudno

. Nie ma prawa zeby cos nie dzialalo jak powinno
. Jak przed momentem kiedy go dostalem nigdy bym nie wywalil na telefon ponad 1500 tak teraz wiem, ze za to jak dziala iOS, gdybym stal przed wyborem smartfona, dalbym te dwa klocki chocbym mial na raty brac. Bo podobnej klasy Android to tak naprawde niewiele mniej kosztuje. A fragmentacja Androida powoduje, ze apki nigdy nie beda tam dopracowane jak na iOS.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość