A no tak, to super.Operator napisał(a):Coca-Cola ponieważ jest z nią związana pewna ciekawostka
Chodzi o Nuka-Colę (Fallout 3), oraz Red Bull Colę (z której składu wynika że jest... zdrowa?)twilite kid napisał(a):A no tak, to super.
Zaczepionym przez bandę kiboli zgadywać za jakim klubem idą czy mówić, że nie idzie się za nikim?
twilite kid napisał(a):Powiedzieć: "Sorry, I don't speak polish" : )
Działa. Przynajmniej raz zadziałało.
ArecaS napisał(a):Zaczepionym przez bandę kiboli zgadywać za jakim klubem idą czy mówić, że nie idzie się za nikim?
twilite kid napisał(a):Adamska napisał(a):na Californication ; )
A trzeci sezon pod koniec 2009 podobno dopiero : (

ivanesca napisał(a):Jednorazowy seks z Adrianą Limą czy taki prezent: 50 calowa plazma, PS3, XBOX i za darmo wszystkie gry, które wyszły i wyjdą na te konsole????
). Mniej kasy wydawanej na gry = więcej kasy dla tej jednej jedynej
Kazuun napisał(a):(X - poza Girsami ssie )
).
Chodzi o ZUBERKA a nie Żuberka. Zuber to woda lecznicza, która posiada specyficzny zapach. No dobra, kawa mielona bo ma "bogatszy" zapach.Infernal Warrior napisał(a):Żuberek?
Gac666 napisał(a):Wybrałbym plazmę, pomimo, że nie bardzo mam gdzie ją postawić. Pewnie opchnałbym na allegro i kupił sobie jakąś armię do Warhammera, albo rozbudował kompa (nowy monitor i drugą grafe dla spokoju ducha) i dokupił z 100 gier do tego na PC xD.
Operator napisał(a):Brawo, ale jednak z mojej krypty 13 do Tarnobrzegu troszkę za daleko więc sobie odpuszczę
. Zaś koleżanki przychodzą na seanse nocne i bez tego, heh.najpierw bym musiał wpakować kogoś do ciężarówki (nie posiadam takowej) a potem wysłać go na "dispatch mission" jak w FFTAivanesca napisał(a):Zawsze możesz kogoś wydelegować...
Myślę, że Inferal nawet na to liczy Gac666 napisał(a):Nie oszalałem, mam swoją połówkę już od 6 lat i mi wystarczy, a na plazmę serio miejsca nie mam, bo małe mieszkanie.
A jeśli jesteście już razem od 6 lat, to nawet by Ci się przydała taka plazma. Można dziecku włączyć Cartoon Network, jak się zapatrzy w taką pięćdziesiątkę to będziecie je mieli na cały dzień z głowy i czas dla siebie.
Operator napisał(a):Wiatrówka (no dobra, bez wygłupów - gnat np. M4) z kolimatorem czy celownikiem laserowym?
Z prawdziwej broni palnej nigdy nie strzelałam( i nie mam zamiaru tego robić)
Operator napisał(a):Rzucanie śnieżkami w radiowóz czy kamieniami (ostatecznie petardami) ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość