W wojsku naucz? ci? ?ycia
), jednak wol? mie? zwalone wakacje, ani?eli potem zwalone pó? roku w wojsku, b?d? do którego? tam roku ucieka? przed nim.
grabczas napisał(a):ja raczej do woja nie pójd? bo jakby si? jaki? prze?o?ony rozdar? o byle gówno to bym mu zaraz odpowiedzia? pi?knym za nadobne
ale problem mam taki ?e na studia jako? specjalnie mi si? nie chce có? pa?yjum uwidzim
Bizon Snake napisał(a):grabczas napisał(a):ja raczej do woja nie pójd? bo jakby si? jaki? prze?o?ony rozdar? o byle gówno to bym mu zaraz odpowiedzia? pi?knym za nadobne
ale problem mam taki ?e na studia jako? specjalnie mi si? nie chce có? pa?yjum uwidzim
Ciekawe masz podej?cie, typowe dla trzeciej gimnazjum...
Szefowi w robocie te? by? odpowedzia? "pi?knym za nadobne"?
.jakby si? jaki? prze?o?ony rozdar? o byle gówno

. Nie jestem nieukiem i z w?asnej woli wybra?em tak? drog?, a na studia mam jeszcze czas. My?le o pój?ciu na zawodowego ale chce najpierw zobaczy? na w?asne oczy jak tam jest (zreszt? i tak najpierw trzeba zasadnicz? odb?bni?). Najgorsze jest to, ?e wszyscy (no prawie) mnie pot?piaj? za ten wybór, a przecie? to moje ?ycie. Ja od dziecka marzy?em o zostaniu ?o?nierzem, przed wojskiem uczy?em si? wszystkiego co mo?e mi by? potrzebne: chodzi?em na strzelnice, trenowa?em sztuki walki (g?ównie judo i aikido ale i troche jujitsu), regularnie trenowa?em (g?ównie pompki i podci?ganie), sporo biega?em teraz niestety mniej. My?le, ?e nawet ASG zwi?kszy?o moj? przydatno?? bojow?.
a wybieram sie do woja i nawet na zawodowego.... kreci mnie bro? ró?nego typu .... my?le o kierunku na spadochroniarza lub do piechoty...sadze iz niema nic lepszego jak przyjaciele z okopu.... a pozatym na wypadek jakiej kolwiek wojny to woje isc walczyc niz siedziec domu i czekac jak namnie jakas bombka spadnie.... tak wlasnie sadze
solidus grabczas napisał(a):ja raczej do woja nie pójd? bo jakby si? jaki? prze?o?ony rozdar? o byle gówno to bym mu zaraz odpowiedzia? pi?knym za nadobne

Old Snake napisał(a):Jak najlepszy. Nie mo?esz mie? ?adnych chorób wrodzonych...
'
) - kategoria A.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość