Moderatorzy: Bizon, Operator, GM
.

SaladinAI napisał(a):Spróbuj teraz![]()

Oczywiście przed Comic-conem miałem same problemy ze strojem (plus wysoka temperatura), ale było warto. Jeszcze raz dzięki Osvelotowi za naszywkę, bardzo miły gest
W ten sam sposób pożegnałem swoje długie włosy które spełniły swój ostatni obowiązek dla mnie przynajmniej - oddałem je na fundację która robi peruki dla małych dzieci.
. Nie byle jakie to przebranie. Brakuje mi tylko ajdroida, albo nie dostrzegłem? BTW https://www.amazon.com/Sentinel-Metal-G ... B00JUECH5S

SALADYN napisał(a):Masz jakąś galerie na fejsie ? Chętnie podlinkujemy.
"Now go! Let the Legend come back to life!"
):Zancudo napisał(a):<wdycha gęstwiny naparu> czuć pot, krew i łzy... ode mnie "zajebiste" w skali od '1' do "zajebiste".
podrzuciłem parę zdjęć Kojimie na jego twittera. niestety nie zareagował... proponuję zaspamować jego profil fotkami SOCZYSTYCH RZADKICH GÓWIEN. #operationsrg #allforrevenge @zanzibarpl
) - jakby nie patrzeć pewnie osoby takiego kalibru dostają pewnie z 200 wiadomości dziennie etc...

W przyszłym tygodniu jadę po strój (wracał z Anglii tirem za "flachę", więc trochę też musiałem poczekać
). Wtedy myślę, że napiszę temat step by step - jak zostać Big Bossem
Mam sporo rzeczy udokumentowanych podczas ich tworzenia, więc tutorial powinien być kompletny
W razie czego pisać w temacie, ale tak jak mówię pod koniec przyszłego tygodnia możesz się spodziewać^^

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość