MGS - PO : Przypuszczenia graczy

Czyli o tym jak Kojima zmienia zdania, a także o najnowszej części na PSP

Moderatorzy: uci, GM

Postprzez Johny Sasaki » Wt gru 05, 06 15:12

Mnie zastanawiaja 2 rzeczy. Po 1 - czemu w creditsach jest Col. Roy Campbell oraz VA Roy Campbell (2 rozne osoby podkladajace glos), i jaka jest roznica miedzy nimi. Po 2 - czemu wszyscy aktorzy na liscie plac PO to osoby znane z anglojezyczynych MGSow a przy Nullu jest koles z JAP i dopisane jest obok, ze glos podklada, ale tylko w JAP wersji. Czyzby George Byrd podkladal glos Nulla, a Null potem mial zmienic pseudonim? To mi sie tak nasunelo wraz z postem Uci'ego w blogu Saladina kiedy to Uci pisal o trailerze w ktorym jest pokazywana scenka "maly chlopiec > Null". Tylko jesli Null jest Ninja i jednoczesnie Fox'em, to czemu jest Ninja zanim mial "rozrywke" dzieki Snake'owi?:P

Tam wczesniej ktos pytal o mala dziewczynke: jak na moj gust mala dziewczynka to blondi z Kurdystanu (bo Naomi to byc nie moze raczej...). Albo jakas Jennifer z MG1/2. Ale ja bym obstawial, ze SW.
ObrazekObrazek
Johny Sasaki
Zanzibar

Gram: MGS2,3,5

Postprzez SaladinAI » Wt gru 05, 06 15:19

Tam wczesniej ktos pytal o mala dziewczynke: jak na moj gust mala dziewczynka to blondi z Kurdystanu (bo Naomi to byc nie moze raczej...). Albo jakas Jennifer z MG1/2. Ale ja bym obstawial, ze SW.

Nikt nie czyta Moich newsów, chlip chlip:
http://www.metalgearsolid.us/news.php?readmore=76
To swego rodzaju błędne kolo: roboty tworzące inne roboty
SaladinAI
Cipher watches all

Postprzez Johny Sasaki » Wt gru 05, 06 15:22

Saladin, ja juz kiedys wspominalem, ze nie lubie spoilowac sobie w zaden sposob gry i jedyne w co sie lubie pobawic jesli wychodzi gra na mysl o ktorej mam mokre sny;) to "przypuszczenia fanow". Newsy czytam, ale nie te, ktore mi popsuja zabawe za rok, jak juz sie doczekam PSP i pozycze od kogos MGS:PO, bo na gre mnie nie bedzie stac jak konsole kupie:P
ObrazekObrazek
Johny Sasaki
Zanzibar

Postprzez SaladinAI » Wt gru 05, 06 15:24

E tam, spojler. Krótki opis postaci dużo się o nich nie dowiesz, a o dziewczynie jest najmniej.
SaladinAI
Cipher watches all

Postprzez Johny Sasaki » Wt gru 05, 06 15:26

To ta mala dziewczynka to ktoras z siostr?:P
ObrazekObrazek
Johny Sasaki
Zanzibar

Postprzez SaladinAI » Wt gru 05, 06 15:26

Ta, chyba :wink: Nie grałem :D