MGS:PO i MGS4

Czyli o tym jak Kojima zmienia zdania, a także o najnowszej części na PSP

Moderatorzy: uci, GM

MGS:PO i MGS4

Postprzez kul2 » Śr wrz 13, 06 16:54

No wlasnie, zapowiadali wspolprace, jak Wy to sobie wyobrazacie? Kierownie MKII poprzez PSP? A moze cos a'la GBA i GCN, grasz na PSP a wszystko widzisz na duzym ekranie? Albo polaczenie na dwa ekrany, na jednym masz mape, na drugim grasz? Jak byscie chcieli zeby wygladala taka wspolpraca obu konsol?
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez uci » So wrz 16, 06 13:26

mo?e PSP jako radar, albo jako wizjer Solid Eye, bez potrzeby zmiany obrazu na telewizorze w FPP...

Mam nadzieje ?e nie przesadz? z tym za bardzo.
uci
Uber Big Boss

Czytam: MGS:Guns of the Patrits - Project Itoh

Postprzez Sage » So wrz 16, 06 18:09

Albo plejer na ps3 kieruje snejem, a plejer psp mk2? Snejk vs Snejk? jak dla mnie nie b?dzie to nic odkrywczego, cho? kto wie, Kojima lubi zaskakiwa?.
TONIGHT WE DINE IN HELL!
Obrazek
Sage
Zanzibar

Postprzez uci » N wrz 17, 06 17:40

wiem ?e da?o si? zamontowa? PSP do pada z PS2 zeby wygodniej go trzyma?...

Mo?e bedzie da?o si? u?ywac PSP jako Pada, a co za tym idzie gra? na dwa ekrany jak w Nintendo DS
uci
Uber Big Boss

Czytam: MGS:Guns of the Patrits - Project Itoh

Postprzez kul2 » N wrz 17, 06 17:46

No a o czym ja mowie w pierwszym poscie?;)
Znajac zycie skonczy sie na jakichs dodatkach, w postaci kamuflazy czy czegos innego rownie bzdurnego :/
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Sage » N wrz 17, 06 18:13

Gdyby ?ycie by?o takie, jak wydaje mi si? ?e je znam, to mgs1 by nigdy nie wyszed?.

Mam nadziej?, ?e nic durnego, ?adnych nie potrzebnych mini bonusów tam nie wpakuj?, tylko b?dzie co? ciekawszego. 'Odkrywczego'.
TONIGHT WE DINE IN HELL!
Obrazek
Sage
Zanzibar

Postprzez solidus grabczas » N wrz 17, 06 20:41

jak MGS:Po nie b?dzie jedynym MGSem na PSP (AC!D dla mnie normalny nie jest) to mog? sie pokusi? o ta konsolk? bo jak zrobi? remaki wszystkich czterech cz??ci (cud by by? a w przypadku MGSa cuda s? bardzo mo?liwe) to bym opchn?? klocka i pieca jakby kasy nie starczy?o tylko po to ?eby PSP i ca?? sag? mie? :oops: (to nie jest ?aden srarkazm ani nic w tym stylu)
solidus grabczas
Fatman

Powrót do MPO i MPO+