RyuEX napisał(a):Hej!
Chciałem się spytać czy są jakieś tryby Multiplayer/coop/dodatkowe oprócz fauły w ZOE/ZOE2 bo chce se zakupić gierę i nie wiem czy warta jest mojej kasy w 100%
Pozdrawiam!
Multiplayer , co-op ?
Nie te czasy RyuEx , w pierwszej części dwóch graczy może stanąć naprzeciw sobie w jednym z kilku dostępnych mechów i naparzać się między sobą ale to wszystko , nie wiem jak wygląda sprawa w drugiej części.
Co do tego czy warto kupić to powiem że zdecydowanie tak , pierwszą część kupisz za około 25zł i mimo krótkiego czasu gry jak i pewnej nadmiernej ckliwości scenek to gra sie bardzo przyjemnie , największa wadą tej części jest jej schematyczność , nic tylko latasz i nawalasz kolejne fale przeciwników.
Natomiast część druga to już inna bajka i mimo że jeszcze nie grałem to stwierdzam że w tym szpilu poprawiono wiele błędów poprzednika , soundtrack jest jeszcze lepszy , scenki CG zastąpiono fachowymi wstawkami anime a to co się czasem dzieje na ekranie przechodzi ludzkie pojęcie.
Paradoksalnie ta część jest prawie nie do zdobycia w Polsce , jak już jakiś egzemplarz wyjdzie na allegro to zazwyczaj schodzi po bardzo wysokiej cenie a i cena kup teraz to po prostu kosmos.