Plakietki z ksywami itp. itd.
Czekamy na filmiki.
Szkoda, że nie mogłem tam z wami być.
Następnym razem przejadę się do Sage'a i zabiorę się z nim

BTW Fajna bluza kul. Od razu widać, kto rządzi na Zanzibarze

Moderatorzy: Wilczyca, Zanzibar
Oczywiscie z MGS4.
Ale założę się, że jesli weźmiesz model użyty w grze i za pomocą tego samego programu co był tworzony (zapewne 3d studio) go włączysz to okaze się, że będzie dokładnie widać, że ręka jest doklejona
- Mam odczucie, iz probuje mi pan uswiadomoc jak szalenie bolesny to procest - stwierdzila Mia.
(..)
- Okreslenie 'bol' - zaczal doktor Rosenfeld - jest reliktem prytmitywnego rozumienia funkcji umyslu. Musimy bardzo dokladnie rozroznic subiektywne doswiadczenie bolu na wyzszym poziome od somatycznej transmisji nerwowej. Kolejne kroki zabiegu NTRD bylby szalenie bolesne dla w pelni funkcjonalnego mozgu, twoj mozg jednak nie bezie prawie wcale funkcjonowal. Slyszalas o syndromie Korsakowa?
- Owszem, slyszalam.
- Oczywiscie, we wspolczesnej praktycze medycznej rozrozniamy trzydziesci jeden zdecydowanie roznych podstanow Korsakowa. W kazdym razie, podczas procesu znajdziesz sie w jednym ze stanow amnezyjnych. Przypomina tot roche wirtualnosc, ta przestrzen ma jednak niezwykle wlaroy lecznicze. Ekstremalne stany tak zwanego bolu moga dotrzec do pewnych przedswiadomych osrodkow przetwarzajacych dane dla pamieci, nie zostana jednak zarejestrowane w zadnym z jej normalnych kanlow. Bedziemy prowadzili staly nasluch emisji. Moge ci zagwarantowac, ze cokolwiek zdarzy sie na poziomie przedswiadomym, nigdy nie bedzie dostepne dla swiadomosci zarowno podczas kuracji, jak i pozniej.
- A wiec ja bede czula bol, ale nie bede go czula?
- I znow mamy do czynienia z problemem natury semantycznej. "Czucie" tob ardzo nieokreslony i bardzo prymitywny termin. Podobnie okreslenie "ja", jesli juz przy tym jestesmy. Byz moze najlepiej byloby powiedziec, ze beda odczucia, nie bedzie natomias "ja", ktore mogloby je zarejestrowac.
Miesza w fabule "Snatchera"
kul napisał(a):W niczym nie miesza. To jest tak jak MGS Drama CD. Bardzo luzno powiazane z oryginalna gra.
Powrót do Przemyślenia Redaktorów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość