Moderator: GM
Hasiu napisał(a):Ciekawe jak zrobią REX'a.. Oby też dobrze. Mam nadzieję że to nie będzie jakiś mech w stylu Power Rangers.
ArecaS napisał(a):To niemal tak pewne, że latem nie spadnie śnieg.
Słonio napisał(a):Pudzian na Ravena! on by przynajmniej uniósł vulcana Tylko jak go zmieścić do czołgu?
Pabian napisał(a):Zresztą już o Ravenie chyba nie raz mówiliśmy. Ten duży Czarny z "Zielonej Mili" i po sprawie
Pabian napisał(a):Ten duży Czarny z "Zielonej Mili" i po sprawie
Hasiu napisał(a):nie wydaje się być straszny. OK jest masywny ale z twarzy nie wygląda strasznie. Bardziej na takiego potulnego.
Bo to aktor i taką osobę miał zagrać w Mili. Bez przesady, no...
uci napisał(a):grał kingpina w DD
uci napisał(a):wolałbym go niż jakiegoś zapaśnika - aktorzyne
Hasiu napisał(a):Obawiam się, że chyba go nie wezmą. Mogę się oczywiście mylić ale - wybaczcie że to powiem - wygląda ciotowato.. Nie że na pedałka ale nie wydaje się być straszny.
Hasiu napisał(a):OK jest masywny ale z twarzy nie wygląda strasznie. Bardziej na takiego potulnego. A jakby nie było to Raven miał w sobie coś co straszyło.
Widziałem go w wielu rolach, nie tylko tej. Chodziło mi ogólnie.
Widziałem go w wielu rolach, także tych złych...
Hideo Kojima napisał(a):Things one can express in a game are different of those in a movie
Jak wy wogule chcecie cokolwiek zmieniać w MGS - ie
Jak wy wogule chcecie cokolwiek zmieniać w MGS - ie, nie wspominając o tak fundamentalnych sprawach jak wygląd bohaterów, skoro jesteście jego fanami?
Powrót do Metal Gear Solid Movie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość