. Bardzo fajne może sobie zrobię coś podobnego ^^
Moment z kotem najlepszy

Moderator: GM

uci napisał(a):tylko po ograniu dema trójki niech nikt się nie zdziwi że DS1 to rasowy horror

Gac666 napisał(a):Dead space stracił klimat jak nagle w dwójce główny bohater zaczął mówić... Totalnie mnie to odrzuciło od gry O_o, jedynka była boska i to przyznaję bez bicia.
uci napisał(a):tylko po ograniu dema trójki niech nikt się nie zdziwi że DS1 to rasowy horror
Tylko ze akcja w jedynce polegała na precyzyjnym rozczłonkowywaniu dosyć powołnych wrogów. Można było podejść bardziej taktycznie.

. Po pierwsze to niezłe mnie to zaskoczyło graficznie. DS zawsze były ładne, ale to jest absolutna czołówka. Druga sprawa to śnieg - dla mnie zawsze to pare punktów wiecej do klimatu. Fajnie tez ze nie dość ze jest ładnie, to przy okazji dość interesująco. Miejscówki ładnie zaprojektowane... Wiadomo ze po takim początkowym fragmencie to cieżko cos wyrokowac, bo moze byc tak ze po paru godzinach gra by mnie zameczyla strzelaniem, ale jest pozytywnie. Kiedys kupię, najwyżej puszcza dalej po paru h jak dwójkę, jesli mnie zawiedzie.
.
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 1 gość