Moderator: GM

. Dawno nie robiłem...Simon napisał(a):Jeśli sejwy są zablokowane (a chyba niestety większość najlepszych gier ma je poblokowane, np DX:HR czy Heavy Rain) to niestety jedynie plusowa chmura pozwoli ci je skopiować.
Nie wiem jak to jest z wymontowaniem HDD i podłączeniem go do PC ale zdaje mi sie, że marne szanse....Poza tym jaką przejściówką można to połączyć?
. Czyli niewiele tego.Simon napisał(a):Poza tym jaką przejściówką można to połączyć?
Solidny napisał(a):Simon napisał(a):Jeśli sejwy są zablokowane (a chyba niestety większość najlepszych gier ma je poblokowane, np DX:HR czy Heavy Rain) to niestety jedynie plusowa chmura pozwoli ci je skopiować.
Nie wiem jak to jest z wymontowaniem HDD i podłączeniem go do PC ale zdaje mi sie, że marne szanse....Poza tym jaką przejściówką można to połączyć?
U mnie nie działa kopiowanie przy Demon's Souls, Beyond Two Souls i DBZ Burst Limit. Czyli niewiele tego.
Gillian napisał(a):Simon napisał(a):Poza tym jaką przejściówką można to połączyć?
Tak samo jak każdy dysk, czyli SATA

Niestety po około minucie zaś YLOD :/
Pierwsza minuta nerwowa, ale wszystko działa poprawnie. Wykorzystałem więc okazję i zgrałem sobie na pendrive savy. 
Mam nadzieje, że po takim gruntownym czyszczeniu jakie jej zafundowałem kiedy rozbierałem ją ostatnio będzie działać przynajmniej z rok.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość