Reklama
http://www.youtube.com/watch?v=BA9XJTZ1SX0
Moderator: GM
. Zas branżę zmienił, kiedy doczepiło się Nintendo i wyszło na jaw, że są to podróbki.
).

SALADYN napisał(a):U nas w polandzie to raczej 99% graczy nie miała styczności z NES'em skoro królował Pegazus z którym i ja zaczynałem
miałem do tego sprzętu tylko jeden kultowy dziś kartridż 168 in 1
Ech wspomnień czar ale było minęło teraz raczej nie wróciłbym do żadnej z tych gier

Operator napisał(a):Adventure Island

W każdym razie, to właśnie także dzięki tej serii tak miło wspominam SNESa, bo chyba na niego ukazała się jej najlepsza część.
Samą konsolę niestety jakiś czas później oddałem koledze, ale... powinna być jeszcze na chodzie. ^^

Lazuli Lapis napisał(a):a Fantastic Adventure of Dizzy tak swoją drogą to do dziś się zbieram żeby ukończyć, tylko mi jakoś nie wychodzi...
, oczywiście można iść na łatwiznę i użyć solucji ale to nie dla mnieLazuli Lapis napisał(a):miał rozwalone wejście od zasilacza
twilite kid napisał(a):Goal 3
twilite kid napisał(a):Contry, Terminatory, Rambo
Ja mówię o podróbkach Pegasusów. Tak się na bazarach sprzęty nazywały - kumpel miał Rambo, ja Terminatora ; )Raiden napisał(a):Temat Contry, temat rzeka. Terminator nie był taki zły
SALADYN napisał(a):A tak skoro już wspominamy poszczególne gry to pamiętacie taka uliczną koszykówkę w której grało się dwóch na dwóch, popylało się mangowymi ludkami a piłkę odbierało się waląc przeciwnika piąchą lub rzucając jakimiś gratami, nazwy jak zwykle nie pamiętam w końcu grałem to ostatnim razem jak chodziłem do pierwszej czy drugiej klasy podstawówki.
ktoś znający się na temacie nie dałby się wkręcić, ale podejrzewam że mogło się trafić jakiemuś dzieciakowi marzącemu o PS pod choinkę od nie do końca rozgarniętych rodziców 
.
.
.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość