Moderator: GM
.
Gac666 napisał(a):W nowej generacji nie zawsze liczy się grafika. WiiU znów będzie słabsze od konkurencji, ale jednak jest to nowa konsola.

Jestem mega ciekawy co tam pokażą!!!

Solidny napisał(a):Prawie na pewno PS4. Inaczej nie robiliby tyle szumu. Nie mogę się doczekać

Solidny napisał(a):Aha. A mnie gry (strzelam, że Sucker Punch robi coś tłustego) i trochę ostateczny pad oraz jakie nowe możliwości dla niego wymyślą. Oby nie zostali przy tym samym kształcie, bo już dłonie mam powyginane

twilite kid napisał(a):Wombat, nie fejk a niby potwierdzony pad z devkita.
Mnie ciekawią tylko kwestie używek i online. Bo jeśli zrobią z konsol już całkiem PC to ja te konsole olewam.

. Nie zrezygnują z tej wersji, skoro:Yoshida potwierdził tez po konfie, ze PS4 nie bedzie blokowalo używek.
. Najs 
twilite kid napisał(a):Yoshida potwierdził tez po konfie, ze PS4 nie bedzie blokowalo używek.

twilite kid napisał(a):Jak byk stało holiday 2013, wiec tak jak wszyscy sie spodziewali i jak plotkowano.
twilite kid napisał(a):Yoshida potwierdził tez po konfie, ze PS4 nie bedzie blokowalo używek.
Solidny napisał(a):Ground Zeroes bym nie skreślał, tylko się cieszył, bo musi wyjść niedługo. Nie zrezygnują z tej wersji, skoro:
1) już pracują nad nią
2) ps3 i x360 jest w domach znacznie więcej niż ps4 będzie przez długi czas.
Solidny napisał(a):No przecież przy przejściu z ps2 na ps3 dali radę, bo support dla czarnuli tej starszej trwał dość długo (chyba w 2009 jeszcze gry sportowe wychodziły).

Wombat napisał(a):Co do blokowania używek-dobra wiadomość,że nie bedzie tego typu wynalazków.
SALADYN napisał(a):Wombat napisał(a):Co do blokowania używek-dobra wiadomość,że nie bedzie tego typu wynalazków.
Raczej nigdy nie miało być, nikt nie kupuje samochodu którego tankować można tylko na jednej stacji, teraz pewnie developerzy coś wymyślą w stylu parowania swoich gier z zewnętrznym kontem w stylu Uplay czy EA Origins, bójcie się.

twilite kid napisał(a):Do blokowania używek był jakis patent ale ponoc nie ma nic wspólnego z PS4. Chociaż kto ich tam wie, jeszcze sie okaże ze Yoshida nie zrozumiał o co chodzi i bedzie sie tłumaczył swoim "poor engrish"
Zreszta pamiętajmy, ze patent mowil o fizycznym kojarzeniu plyty z konsola. W takim przypadku odpadalaby odsprzedaż konta!
SAL, na koniec konferencji widniało "Holiday 2013", nie wiem dlaczego wciąż mówisz o świętach 2014...
Zreszta kazdy, kto choc troche interesuje sie tym rynkiem juz dawno spodziewał sie, ze nowe konsole to przełom 2013/14, nie pozniej. Wystarczy popatrzeć na zapowiedzi nowych gier na obecne konsole (niewiele tego) i fakt, ze nowe Wii juz jest (choc slabo przedzie).
a teraz jakoś nie widzę żeby to mogły być święta 2014.

.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość