Moderator: GM
twilite kid napisał(a):Ja tylko mówię, że SotC nie jest dla mnie tym, czym są dwa pierwsze MGSy
Jeśli tak to masz u mnie plusa, bo chybaś pierwszy którego zauważyłem, aby się do tego otwarcie przyznał.Oj to przyglądaj się dobrze, bo na forum jest sporo osób, dla których MGS2 jest najlepszym z MGSów : ). Ja tam nie uważam, żeby dwójka była najlepsza, jedynka też nie jest najlepsza. Obie jakoś tam są razem najlepsze : )Kazuun napisał(a):Jeśli tak to masz u mnie plusa, bo chybaś pierwszy którego zauważyłem, aby się do tego otwarcie przyznał.
A dlaczego (tak wiem, mogłem o tym już dawno wiedzieć) MGS2 jest niby najgorszym MGSem? Za Raidena? Nie był taki zły ostatecznie rzecz biorąc, oraz jednak ciekawiej (przynajmniej dla mnie) było oglądać Snake'a z perspektywy Raidena.twilite kid napisał(a):dla których MGS2 jest najlepszym z MGSów
twilite kid napisał(a):Oj to przyglądaj się dobrze, bo na forum jest sporo osób, dla których MGS2 jest najlepszym z MGSów : )
Operator napisał(a):A dlaczego (tak wiem, mogłem o tym już dawno wiedzieć) MGS2 jest niby najgorszym MGSem?
) albo to że pięc razy wtopiłem z Cerberem, ale klimat w grze niszczy. Zwłaszcza Destiny Island. Szkoda tylko, że trochę zjechano część postaci z Final Fantasy. Tyczy się to konkretnie Tidusa, Wakki (zwłaszcza ich...), Selphie i Leona (czy tam Squalla
). Oryginalne ich wersje były jakieś sympatyczniejsze i łatwiej je było polubić. Zwłaszcza panowie z dziesiątki wypadają tu żałośnie. Natomiast ekipa z Disneya jest spoko. Donald i Goofy naprawdę sprawdzają się jako członkowie teamu, a i reszta jest taka jak powinna być. System walki jest całkiem fajny. Mogłoby co prawda być więcej kombinacji i ciosów, ale i z tym co jest można nieźle powalczyć. Ogólnie gra na ten moment podoba mi się bardzo i pobiła wszystko w kolejce do przejścia. Nawet RE4. A w najbliższym czasie zamawiam jeszcze arcygenialnego Chrono Crossa. Będzie w co grać. 

może dopiero po wejściu w życie trójwymiaru w grach. Ale dla mnie to za szybko oni tego nie wprowadzą jak ostatnio usłyszałem, że klatka obrazu w 3d generuje sie 24h...] i to mi się podoba bo już od dawna się zastanawiałem kiedy to wprowadzą w grach. Musimy naciskać R3, aby bohater mrygnął, w przeciwnym razie ekran się rozmywa. Tylko dlaczego NIE ma tego w późniejszym etapie gry ? Nie rozumiem ich. Niby przejść w FPP możemy i mrugnąć, ale po co jak ekran się nie rozmywa ?
za to efekt pękania szyby wspaniały z 5 min. stałem i nie mogłem się nim nacieszyć
] to wziąłem krzesło, podpaliłem i czekałem co się stanie. Oczywiście krzesło ładnie zaczeło się spalać powoli a na końcu poparzyło mnie w łapy. Jest OK.
I to nie tylko w AitD Ale one wynikają z niedopracowania kodu i aż tak bardzo nie przeszkadzają, Mogli miesiąc popracować dłużej a może by ich nie było.
] Wiecie jak zrobić, żeby postać powiedziała "I need ammo" ? Czy ja wiem czy ciemnoskórzy są tacy głupi ? Bez przesady. Poza tym jest to prawdopodobnie jeden z niższych poziomów trudności. Mam nadzieję, że dopracują tą grę. Trzymam za nią kciuki. Oceny i inne spostrzeżenia jeszcze napisze.

, przy Yakuzie będziesz musiał zabawić trochę czasu a jak chcesz zaliczyć wszystkie poboczne misje to nie ma bata musisz skorzystać z opisu , jest ich 73 a mnie udało się wykonać 43 z nich , są cholernie dobrze poukrywane.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość