Tidus93x napisał(a):A ja na przykład kompletnie nie trawię pada do Xa, zdecydowanie wolę DS. Kwestia przyzwyczajenia i, jak zawsze, gustu.
Mam dokładnie tak samo.
Moderator: GM
Tidus93x napisał(a):A ja na przykład kompletnie nie trawię pada do Xa, zdecydowanie wolę DS. Kwestia przyzwyczajenia i, jak zawsze, gustu.
.

twilite kid napisał(a):Żeby docenić pada od X360 trzeba na nim pograć kilkadziesiąt godzin z marszu. Bo tak z doskoku wychodzi właśnie kwestia przyzwyczajenia do DS. Ja miałem problemy z tym padem dobry miesiąc albo i dłużej po kupnie Xa. A potem już nie dało się wrócić do Dual Shocka. Teraz, kiedy gram więcej na PS3, wróciło to przyzwyczajenie do DS, ale i tak kiedy chwytam potem pada od X360, odczuwam małą ulgę.

. Punkt dla Sony.Solidny napisał(a):Generalnie z padem tak:
Kształt dużo lepszy w x360
Gałki lepiej leżą na palcach na x360
Rozstawienie gałek - w sumie nie robi mi, remis
Triggery - x360, bo na ps3 ześlizguje się palec z R2
Krzyżak - zdecydowanie ps3, na x360 nie radzę sobie w żadnej bijatyce
Przyciski - tu kwestia gustu chyba, ale wolę ps3, mniej wypukłe to mniejsze odciski
.Saladin01 napisał(a):Pewnie się nie znam, lecz oprawa nie powala na kolana. Może za wcześnie na (r)ewolucyjny skok, na razie to doprowadzanie do perfekcji wypracowanego modelu, więc nie stękam z zachwytu.
W 24 wieku nadal używają C4?
Saladin01 napisał(a):Pewnie się nie znam, lecz oprawa nie powala na kolana. Może za wcześnie na (r)ewolucyjny skok, na razie to doprowadzanie do perfekcji wypracowanego modelu, więc nie stękam z zachwytu.
Saladin01 napisał(a):W 24 wieku nadal używają C4?
.

twilite kid napisał(a):Dlatego ja się na cyfrową dystrybucję wypinam.
Shuhei Yoshida, szef studiów deweloperskich Sony poinformował, że gry na PlayStation 4, przynajmniej póki co, będą działać w rozdzielczościach niższych niż 4K.
- Standard ultra-HD będzie wspierany, ale w 4K wyświetlmy jedynie filmy i zdjęcia - powiedział Yoshida w rozmowie z dziennikarzami serwisu IGN. - Gry na PlayStation 4 nie będą w 4K - dodał.
twilite kid napisał(a):http://www.eurogamer.pl/articles/2013-02-22-na-playstation-4-obejrzymy-filmy-i-zdjecia-w-rozdzielczosci-4k
Shuhei Yoshida, szef studiów deweloperskich Sony poinformował, że gry na PlayStation 4, przynajmniej póki co, będą działać w rozdzielczościach niższych niż 4K.
- Standard ultra-HD będzie wspierany, ale w 4K wyświetlmy jedynie filmy i zdjęcia - powiedział Yoshida w rozmowie z dziennikarzami serwisu IGN. - Gry na PlayStation 4 nie będą w 4K - dodał.

twilite kid napisał(a):Puszka, do jakiej to wpakuja ma najmniejsze znaczenie. Ważny jest sprzet.

twilite kid napisał(a):http://www.eurogamer.pl/articles/2013-02-22-na-playstation-4-obejrzymy-filmy-i-zdjecia-w-rozdzielczosci-4k
Simon napisał(a):twilite kid napisał(a):http://www.eurogamer.pl/articles/2013-02-22-na-playstation-4-obejrzymy-filmy-i-zdjecia-w-rozdzielczosci-4k
Troche jestem rozczarowany, myslalem ze to ogarneli a nie ze beda to robic update'ami etc. Ale koniec koncow ich cyrk i ich malpy tylko niech sie nie zdziwia gdy X720 na dzien dobry wypali z 4K.

Solidny napisał(a):W tej chwili ultra HD to perspektywa przyszłości, za jakiś czas będą w sklepach modele na pokaz.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość