DON'T EVEN START.
Miałem te latarnie w ekwipunku (dropnął jeden z mnichów) ale nawet nie skojarzyłem, że to może świecić ;D.
Moderator: GM

. Ok już wiem, o który chodzi. Byłem w tych okolicach ale boss mnie wystraszył, więc uciekłem gdzie indziej
.
i'm out.
. Potem zaś kupuję dwójkę i będę męczył do upadłego 

.
, poza tym jak ktoś chce pokonać Sifa (tak jak ja) w walce wręcz no to sam klęknie do ekhem miecza, niestety. Nie ma co rushować i glitchować gry
.
.
. Nawet lepiej najpierw hydry (w darkroot basin i Ash Lake) pokonać, bo są w miare łatwe jak masz dobrą tarcze lub szybką postać niż leźć na psa ;P.
.

.
).

. Fakt Painted world nie jest DLC. Ja osobiście zrobiłem Sifa przed Artoriasem i to był błąd, bo tam:
Powie mi ktoś co zrobić z taką walutą bo nie bardzo jestem pewien czy zainwestować dusze w pierścienie, broń, czy też lepiej podnieść sobie poziom trzykrotnie i zostać madafaką (który zginie przy pierwszym lepszym strzale w nowej lokacji).

, ja na początku oszczędzałem, ale potem na 1lvl potrzeba mi było 60-70k to jakoś tak brało się co leci 

. Przerąbane są te na kole...Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości