uci napisał(a):i dobrze, jakby mieli sluchac tysiąca fanów fallouta, a przy czym każdy pewnie marudzil lub mowil co innego na dany temat to nic by nie zrobili

Moderator: GM
uci napisał(a):i dobrze, jakby mieli sluchac tysiąca fanów fallouta, a przy czym każdy pewnie marudzil lub mowil co innego na dany temat to nic by nie zrobili

Glut napisał(a):Bo gdyby nie istniały wersje pirackie, ludzie nie kupowaliby oryginałów.
Gac666 napisał(a):Jakoś nikt Kojimie nie kazał czegoś zmieniać, jedyne czym sie sugerował to albo mniej tekstu mówionego albo mniej raidena, co i tak olał w MGS 4.
Glut napisał(a):Bo gdyby nie istniały wersje pirackie, ludzie nie kupowaliby oryginałów.
Half napisał(a):Ja i tak mówię jedno: Za mało Fallout'a w Falloucie.
Half napisał(a):Obecnie gram w: Resident Evil 4
Half napisał(a):Wiek: 13
twilite kid napisał(a):Half napisał(a):Obecnie gram w: Resident Evil 4
I jak? Nie za mało residenta w residencie?
Half napisał(a):Wiek: 13
uuups...
Half napisał(a):Half napisał(a):Wiek: 13
uuups...
...I did it again.
Gac666 napisał(a):Fanem to sobie fallouta bądź, miłośnikiem to zaś na pewno nie jesteś, niestety.
Gac666 napisał(a):Aczkolwiek Half tym co reprezentuje bardziej podpada pod fanatyka niż pasjonatę, a to chcę wyjaśnić.

Half napisał(a):Ja i tak mówię jedno: Za mało Fallout'a w Falloucie.
Ja tylko twierdzę że Fallout 3 nie jest godzien nosic nazwę Fallout.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość