Moderator: GM

Moja niestety umiera już po 2 latach a dokładnie DWA
dni po upłynięciu czasu gwarancji . W gt5 jeszcze nie jest to tak uciążliwe ale na innych grach nie da się grać , dla przykładu w Batlefield 3 na obraz nakłada mi się coś w rodzaju pół przeźroczystego niebieskiego a pojawia się z taką częstotliwością , że oczy bolą już po 5 minutach gry.

)?
" ciemny jestem" w sprawach elektroniki i nie pozostaje mi nic innego jak tylko nakleić sobie na czole naklejkę z napisem FRAJER i zapłacić za naprawę 

No trudno . Niby dają na swoje usługi od 3 do 12 miesięcy gwarancji więc zobaczymy ile dadzą na tą naprawę . Wyślę im konsolkę po nowym roku i zobaczymy. Nie mam zamiaru naprawiać sprzętu wiele razy, bo to raczej nie ma sensu

ArecaS napisał(a):Co nie zmienia faktu, że po naprawie reflowem albo będzie konieczność ponownej naprawy za pół roku, albo wymiany konsoli po którejś kolejnej takiej operacji. Pozostaje pytanie czy nie prościej od razu kupić nową konsolę i mieć spokój zaś na kilka lat.
więc zaryzykuję z naprawą a następnym razem zakupię nówkę . Konsola nie stoi co prawda na "wierzchu" ale w szafce z całkowicie otwartymi drzwiczkami na czas gry , nie ma tam też za ciasno bo z każdej strony nie licząc frontu
bo tam cały pokój , ma po 20cm luzu . No może z góry ma około 15cm. Troszkę tam cieplej ale bez przesady , nie jest to piecykbigbudyn500 napisał(a):w moim przypadku trwało 24 miesiące i 2 DNI

Faja napisał(a):nic z powyższych bym nie brał, ale za to bym zainwestował w Twistdocka jak już miałbym coś kupować

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość