Moderator: GM
ale moja wypowiedź chodziła o romy do różnej maści emulatorów na naszą małą konsolkę, których posiadanie jest chyba piractwem.
Johny Sasaki napisał(a):Nie po to kupiłem PSP żeby się bawić w wynalazki Homebrew , nic a nic mnie to nie interesuje tylko gry , oryginalne oczywiście
---
Tez tak myślałem kiedyś. I sie rok zbierałem z modyfikacja:P softu. Jak już zobaczyłem co mogę robić na swoim PSP, to gry naprawdę przestały mnie interesować;]

(A btw X360 czytając gry z pierwszego X'a zachowuje się zupełnie cichutko, jakby żadnej płytki w środku nie było - to pewnie prędkość wydaje te dziwne dźwięki).
O ile sobie dobrze przypominam to ta nowa wersja ma mieć około 8 Gb pamięci wewnętrznej. Jeżeli dołożymy Memory Stick'a jakiegoś większego (coś w stylu 32 Gb krat SD do Wii) to wtedy spokojnie wystarczy. Robienie sobie blackupów na dysku w komputerze nie było by takie złe (chociaż to częściowo ułatwiłoby piratom robotę...).SALADYN napisał(a):Bo o pojemności porównywalnej z Ipod'ami liczonej w setkach GB chyba możemy zapomnieć choćby ze względu na późniejszą cenę takiego sprzętu
Gac666 napisał(a):Odpal sobie CD-rom x52 na maksymalnych obrotach
O ile sobie dobrze przypominam to ta nowa wersja ma mieć około 8 Gb pamięci wewnętrznej. Jeżeli dołożymy Memory Stick'a jakiegoś większego (coś w stylu 32 Gb krat SD do Wii) to wtedy spokojnie wystarczy. Robienie sobie blackupów na dysku w komputerze nie było by takie złe (chociaż to częściowo ułatwiłoby piratom robotę...).
16. Ma mieć 16 GB. Ano i nie jestem pewien czy PSPGo! będzie miało wejście MS. Nic nie wspominali, ale prawdopodobnie tego zabraknie.Operator napisał(a):mieć około 8 Gb pamięci wewnętrznej.
plazi napisał(a):16. Ma mieć 16 GB. Ano i nie jestem pewien czy PSPGo! będzie miało wejście MS. Nic nie wspominali, ale prawdopodobnie tego zabraknie.Operator napisał(a):mieć około 8 Gb pamięci wewnętrznej.
Jak dla mnie to mało pamięci. 10 giga to mój iPod ma zapchane samą muzyką, a jak oni mają zamiar z Go! zrobić "Bardziej" multimedialne urządzenie (muzyka, filmy, gry...) to może być z tym problem. Kumpel ma kartę 16 w PSP i gra na kopiach zapasowych, to zmieści 3-5 filmów i kilka gier. Może nie będzie tak źle. Ogólnie, jeśli chodzi o taką dystrybucję, to czemu nie.
Gac666 napisał(a):Ok fakt tu się zgodzę, na początku mnie to faktycznie zmyliło.
Może za 10 godzin by wyrenderowało : )ColonelAI napisał(a):takiej jednej Corvette to nawet PSP by nie wygenerowało.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości