Moderator: GM
To jakim cudem ta pozycja znalazła się na mojej Steam'owej liście po kupnie OB ?Gac666 napisał(a):ani HL2: Deathmatch.
)
tylko muszę jakiegoś GameCube'a wykombinować.SALADYN napisał(a):tylko muszę jakiegoś GameCube'a wykombinować.

Gac666 napisał(a):Pożycz Wii sobie.
Gac666 napisał(a):Pożycz Wii sobie.
SALADYN napisał(a):I tak chciałem kupić GC ze względu na TTS i dwie ekskluzywne części RE , no i jest jeszcze kilka gier na tą maszynkę w które chciałbym zagrać.
Masz na myśli RE 4 i RE ? Bo konwersja dwójki została wykonana "na odczepnego". Anyway, jest jeszcze Zelda: Wind Waker ( Twilight Princess też) na tego Gacka całego (o ile takie rzeczy lubisz) , Super Smash Bros. itd.SALADYN napisał(a):dwie ekskluzywne części RE
Bo jest po prostu inna i zrywa z rzeczami, które irytowały nie-fanów w poprzedniczkach? Najprostsze wyjaśnienie. Mi się podoba ze względu na świat, ze względu na design, gameplay to drugorzędna sprawa ; ).ArecaS napisał(a):Dlaczego mam wrażenie, że Dwunastka podoba się wszystkim, tylko nie fanom serii?
Ale SquareEnix to nie jest "team", tylko wydawca. Różne teamy robiły różne FFy, ale pod szyldem SquareSoftu. Za dwunastkę wzięli się ludzie w dużej mierze odpowiedzialni za FFT czy Vagrant Story - gry uznawane za genialne, wydane jeszcze za czasów świetności Square bez Enix. Zresztą i VS i FF XII otrzymały 40/40 od Famitsu, więc ja tu nie będę polemizował ; )Lost napisał(a):Bo SquarEnix, to nie Squarsoft. Poziom możliwości tego teamu wspaniale odzwierciedlają słodziudkie, głupiutkie, plastikowe "Aniołki Charliego" w FF X - 2.
twilite kid napisał(a):Ale SquareEnix to nie jest "team", tylko wydawca.
twilite kid napisał(a):Choć ja tam nie wiem, bo mało grałem w poprzedniczki. Pierwsze wrażenie się tu liczy.
Tak. Kiedy odpaliłem to po raz pierwszy te 10 lat temu, nie mogłem na siódemkę patrzeć. Sam ten dysonans - z jednej strony postaci super deformed, później jakieś normalniejsze, a w filmikach jeszcze inne. Poza tym to był mój pierwszy kontakt z jrpgowym systemem turowym - nie mogłem tego zdzierżyć.greyfox napisał(a):7 irytowało .....
).
twilite kid napisał(a):Zresztą i VS i FF XII otrzymały 40/40 od Famitsu, więc ja tu nie będę polemizował ; )

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość