Moderator: GM
Gac666 napisał(a):Saladyn ale na co ci lokalizacja...
Nie no, dubbing to jest bardzo często przegięcie. Ale napisy czemu nie...Gac666 napisał(a):ale jak ktoś woli się wsłuchiwać w drętwych polskich lektorów/aktorów to nie mój problem
Ano właśnie - i tego jest od cholery w grze a po polsku czasem ciężko zrozumieć ; ). Po angielsku - jeśli nie orientujesz się w słownictwie - mogą brzmieć jak bełkot, na który nie będziesz zwracał uwagi. A wbrew pozorom są to często istotne informacje, które nadają fabule głębi.tylko na tych wszystkich ebookach i masy innego tekstu to poczytania w grze
Racja, jak szybko piszę to dźwięczne z bezdźwięcznymi mylę ; ). Ile razy "po" z "bo" pomyliłem.Raiden napisał(a):twilite kid napisał(a):Detroid
Detroit
SALADYN napisał(a):Widzieliście pewien plakat w biurze Pritcharda
Gac666 napisał(a):Ja to się zastanawiam jak ja przejde te grę na hardzie bez zabijania kogokolwiek tylko by achievementy zdobyc... geeez w co ja sie wpakowałem O_o.
SALADYN napisał(a):Gac666 napisał(a):Ja to się zastanawiam jak ja przejde te grę na hardzie bez zabijania kogokolwiek tylko by achievementy zdobyc... geeez w co ja sie wpakowałem O_o.
Zastosuj się do taktyki Stealth Combat czyli cicha eliminacja strażników bez zabijania najlepiej przy użyciu Takedowns (jeszcze lepiej z dopalaczem refleksu po dwóch naraz), to wcale nie jest takie trudne a jest to najlepszy sposób do nabijania punktów XP, za każdego gostka dostajesz 10 XP plus 20 za ogłuszenie plus kolejne 20 za Takedown plus jeszcze 25 bonusu za podwójną akcję.
Poza tym zawsze możesz zaliczyć gre jeszcze raz na easy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość