Moderator: GM
warto skończyć ten tytuł
Zdzierżyłbym ją pod tytułem Vagrant Story 2
Najzabawniejsze jest to, że nie ma normala, jest tylko hard. Później dam screena.Gac666 napisał(a):Na normalu
Leć na hardzie od razu. Gwarantuję, że trudniejsze to od dwójki na normalu zbytnio nie jest.
możemy wybrać jeden z ośmiu kostiumów dla Jill
uci napisał(a):z tego co czytam to wygląda jakbyście FF7 oceniali tylko po grafice (jak sie nie myle pierwszy jrpg 3d?) , a w tej grze rządzi fabuła, system materii, bardzo ciekawe klimaty...
warto skończyć ten tytuł
twilite kid napisał(a):(...)
Wrócę może jeszcze do tematu GTA IV. Pojeździłem sobie wczoraj tak bez celu właściwie po Alderney i jakoś serio polubiłem tę miejscówkę. O ile Dukes/Broker mi się od początku jakoś podobało, choć nie wydawało się rewelacyjne, a Algonquin mi nie pasuje (bo to taka zupełnie nowojorska dzielnica, a nie czuję do końca klimatu tego miasta), tak rockstarowe New Jersey ma potencjał. (...)
. Alderney jest klimatyczne, i pogoda też jakby przyjemniejsza tam, lekki pomarańcz jak w Los Santos. Szkoda, że stosunkowo mało akcji gry ma tam miejsce. Z tym, że ja już się nie mogę przemóc, żeby sobie "jeździć" po mieście, zajawka na IV mi upadła całkowicie. Co za czasy.
Co do poziomu trudności. Po przejściu odblokuje Ci się Hard.
No tak. Czyli poniekąd zaliczasz się do tych ludzi, którzy w ten sposób patrzą na grę. Wydaje mi sie, że cholernie dużo tracisz. Bo wg mnie SotC nie polega na szukaniu kolosów i wybijaniu ich. Moc tej gry moim zdaniem leży w tym, co mamy pomiędzy. I to najbardziej zachwyca.SALADYN napisał(a):tymczasem szukanie kolejnych kolosów po prostu zaczyna mnie nużyć
, ale daje cholerny fun z formy free roamingu.Nie powiesz mi, że design kolosów cię nie rusza.

Martwy świat gdzie jedynymi mieszkańcami są jaszczurki i sokoły

Tutaj nie chodzi o kamerę, animacje bohatera.
Dojdziesz do zakończenia to zrozumiesz.
Jak macie pieniążki i chęć zagrania w grę której nie zapomnicie: http://www.allegro.pl/ite...e_sony_ps2.html
SALADYN, co Ty robisz?!? Nie mów, że biegasz od kolosa do kolosa...
przecież niektóre miejsca to regularny opad szczęki
Gra bez wątpienia magiczna i wciągająca
(bo nie ma rzeczy doskonałych)
No właśnie - nie wiesz. I dlatego masz 5h na liczniku ; ).A co ja mam tam robić poza zaliczaniem kolejnych kolosów , polowaniem na jaszczurki (które znajdujemy zresztą po drodze) czy szukaniem owoców ???
Programiści to raczej nie projektowali ; ).ColonelAI napisał(a):kunszt programistów w projektowaniu świata
(chodzi o wspinanie się po ścianach)Zacząłem również RE3 i tutaj nasunęło mi się pytanie - czy kostiumy mają wpływ na grę? (dają nieskończoność amunicji etc. ?)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość